Betl35 Perşembe günü Sezeryan olucam kızlar ilk gebeliğim. Sabah 7de hastanede olucam 8de amelyata alırız dedi doktorum. Çok heycanlıyım çok korkuyorum karmakarışık duygular yani 🤭🥰
sebato Betl35 hiç korkmayın düşünsenize yarım saat içinde bebeğiniz kollarınızda olcak hiçbir acı duymayacaksınız ameliyathane en güvenli yer eskiden evde doğuruyorlarmış hiç müdahalede edemiyorlar
Dk72 Betl35 Ne güzel hayırlı olsun darısı başımıza. Doğumdan sonra da buraya yazın bende çok korkuyorum bizi de bilgilendirmiş olursunuz😊
Aso1212 Betl35 kac haftalıksın canım bende suan 33 haftalığım temmuzun 6 sında kontrolüm var 35. Haftaya denk gelıyor oda sezaryen olucam bende acaba banada gün verir mi cok heycanlıyım bende
ikicocukluanne_ Bugün saat 13.00 da spinal sezaryen olacağım, rabbim hepimizi bebeklerimize kavustursun insallaahh herşey güzel olur inşallah.. ben de çok heyecanlıyım
ozlem48gs Benim de sabah 8.30 da bu gece tam uyuyamadım heyecandan yarın hiç uyuyamam artık 😂😂😂 Allah hepimizin yardımcısı olsun