esra2015 Iyi akşamlar hanımlar 23+3 hamileyim 3gündür vajinada yani iç dudaklarda bi baskı var yaşayan oldu mu önümüzdeki günlerde doktora gidecem
MinikTavsanim esra2015 evet cnm bende de o haftalardan itibaren basladi baya canı yanıyor insanın doktorum normal demişti
bburcu esra2015 valla bu konuyu ben açacaktım. Bir haftadır falan var bende de yumruk atmışlar gibi ağrıyor dış tarafı🥺
Sentrk esra2015 benimde oluyordu baskı..surekli vajinam bir baski hissediyordum elimle bastiriyordm baski gecsin diye😅
esra2015 Çok teşekkür ederim cevaplarınız için💕bide bu günlerde çok yordum kendimi hep ayaktaydım misafirlerim var diye onunla da bi alakası olabilir mi acaba ilk hamileliğim 5 sene sonra oldu insan tedirgin oluyor
edaozdxx 26 haftalık hamileyim aynı sorun bende de var 3 haftadır. Bu durumu doktorla paylaştığımda plasenta rahme yapışık durumdaymış bebek de baş aşağı durduğundan baskı oluyormuş.
bburcu esra2015 hayır ağrılar şiddetli olmadığı sürece normal demişti ama bir sonraki randevumda soracağım