mertinannesii Hic bi dogum belirtsi olmaynlar buradami.bugn kontrle gittim 3700 hic sancı cıkmadı acıklık var mı bilmiyrm gecen hafta catımın uygun oldugunu söyledi ama agrı falan bişy yok endişeleniyorm sizde durumlar nasl
Kbracoskun mertinannesii benimde öyle 41 i doldurmami beklicekler kontrol ederek yoksa müdahale edicekler bebek saglikliysa korkma stres yapma
Dilekzunn @mertinannesii ben varim 40 haftalik olucaz yarin insallah kontrolumuz var ne acilma ne sanci hicbisey yok
Dilekzunn @mertinannesii stres yapdikca dogum daha cok zorlasir canim ilk gebeligin galiba benim ikinci insallah normal olur o yuzden bekliyecegim tabi aksi bi durum olmazsa birde biraz sancim falan olsa cok rahat olucak
Dilekzunn @mertinannesii bende ayniyim insallah kendiliginden gelir sancilar da kavusuruz bebislerimize 😊
mertinannesii Miranmiray göbegnz indimi pki yani bbk kanala grmş mi canm ne gzl rabbm hyrlı dgumlr nasp etsn
Miranmiray mertinannesii Hayır canım daha kanalda değil ama kanal ağzında duruyor ama bilmiyorum karnım dünden beri dahada inik duruyor ve az öncede baya nişanım geldi
Dilekzunn @mertinannesii hic bilmiyorum canim haftasiyla uyumlu dedi benimde yatisim yapildi nts de sanci cikdi 40 hafta olunca riske almayalim yatiralim dedi
Kbracoskun mertinannesii şuan 40+1 im cuma gidicem kontrole 40+3olmus olucam gelmemiş olursa 4 gün daha bekleticek zaten 41 olmuş olur 🙄