Berfin_kycn Gulcan_89 emin değilm ama bildiğimm kadarıyla yalancı sancı da çıkar nst de benim bu akşam baya sancım vardı 15-20 dk sürdü vala dayanamıyordm resmen çok ağrıyordu korktm doğuruyor muym ne 😅sonra çok şükür azaldı geçti
Gulcan_89 Berfin_kycn onu sordum canım yalancı sancı çıkıyor olmasın diye. O çıkmaz nst de dedi. Valla bunlar yalancıysa gerçeğini düşünemiyorum 😊
Berfin_kycn Gulcan_89 ha onu bilmiyorm ama git gide artmıyorsa pozisyon değiştirdikçe yada duş aldığında azalan sancı yalancı sancıdır bende dün baya kötü olmuştum bi an doğuruyorum sandım meğersem yalancıymış😅🤦♀️
01rabiahmet Gulcan_89 evet 2 gün üst üste de ciğer getirici iğne vuruldum şuan diken üstündeyim ama çok dikkat ediyorum
Gonulidil Gulcan_89 benim 32 de aşşagıdaydı 39+5 te doğurdum ama her gebe farklıdır her bebek farklıdır siz kendinizi yormayın çok ayakta durmayın
Gulcan_89 Gonulidil taburcu olmuştum yine yatışım yapıldı. Nst de sancı çıktı. Sizin sancı çıkıyor muydu?
Gonulidil Gulcan_89 evet sancım çıkıyodu nstde panik yapmayın zaten riskli haftaları geçirmişsiniz. Bebişiniz istediği zamanda sağlıkla sıhhatle gelir inşalaj🙏
Mom91 30.haftamda bebeğimin başı aşağıdaydı şimdi hıçkırıkları tekrar yukarda hissediyorum yani başı karnımın yukarısında gibi ya normal doğum istiyorum tekrar dönermi acaba baş aşağı henüz 31.haftamızdayız
Fatma-6161 Gulcan_89 Benim bebeğimin başıda aşağıda şuanda 36+5 haftalığım aynı dediğin gibi basınç hep aşağıda oluyo ve çok sancı oluyorum.İnşallah zamanında doğar miniklerimiz❤️
Gulcan_89 Fatma-6161 yürürken zorlanıyor musun canım? Yavaş yavaş adım atabiliyorum afedersin çatım ayrılacak gibi sanki 🙈
Fatma-6161 Gulcan_89 Tabiii ister istemez zorlanıyorum bazen adım atamıyorum ağrılardan.Son zamanlar çok zormuş gerçekten inşallah hayırlısı olsun hepimiz için 🤲