AsIkAn Merhaba , ikiz bebeklere hamileyim ve 35. Haftamdayız , Doğum haftaya olabilir .. tepecikte hasta odaları kaç kişilik , Temiz mi , refakatçi alıyorlar mı ? Bilgisi olan var mı acaba ?
Mom626 AsIkAn hayırlısı olsun hastaneyle ilgili bilgim yok ama ikiz görünce yazayım dedim benimde ikizlerim oldu 12 günlükler 🥰🥰 Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏
Suskunprenses49 AsIkAn canım ben doğumu torbalida yaptım ve çok memnunum oda tek kişilik iki kişi refakatcim kaldı ve şancı çekerken okadar çok bağırmıştım ki kızmadılar bile bana ziyaretçi alıyorlar evet ama refakatçi çıkıyor ziyaretçi giriyor çok temiz ilgililer
S4rife AsIkAn bende buca kadın doğumda yapicam nasipse tepecikte yakınım doğum yaptı 2 kişilikmis sanırım odalar refakatçi olarak da 1kisi kaldı ziyaret yasaktı canım hatta onların şansına odada tek kalmışlar
AsIkAn Mom626 sağlıkla büyütün inşallah hayırlı olsun benimde haftaya alacaz dediler çok endişeliyim 😔
Mom626 AsIkAn 🙏🙏 aminn inşallah hiç endişelenme bende öyleydim günlerce uyumadım ama kucağına alınca hepsi geçiyor biri sağında biri solunda korkma hiç haftasıda güzel
AsIkAn Mom626 inşallah sağlıkla gelirler sağolun 😊.. bebişlerinizi Allahım analı babalı büyütsün inşallah 🥰