Mercimegim Kızlar,ben 16 haftalık hamileyim bende bahar alerjisi var galiba çicekler falan açtıgı için çok hapşuruyorum sizce bunun bir zararı olurmu ?
delettdmom66 Mercimegim bnde çok hapşuruyorum sanmam hapşurma dan bşy olacağını tek problem arada hapşururkn idrar kaçıyo😂 yapcak bsy yok
Ciara93 Mercimegim canım ne zararı olabilir ki, bu kadar ince düşünmeyin 40 hafta geçmez valla. Biraz relax🙂
HaticeTygnTpc Mercimegim Merhaba canım yine ben 😄🤗 Bende yıllardır var her bahar hap ve sprey kullanırdım şuan o kadar kötüyümki anlatamam burnum şiş tıkalı kuruyo kanıyo bi hapşuruyorum ard arda 5-6 kere yavrum rahatsız oluyordur diye üzülüyorum ama yapacak hiçbirşey yok 😦😟 Doğal olarak üzüm çekirdeği iyi geliyor alerjiye aç karnına çiğneyip yutcan 😊
Mercimegim Aytiw aynen canım ben hapşuracagım zaman annelik duygusuyla karnımı tutuyorum bse olmasn diye 😊
Sisi Mercimegim sirt ustu yatarken hapsuruncabbir sanci giriyor karnima ama yan tarafa yatip bacaklarimi yukari digru toplu haldryken hapsurunca o aci olmuyot. Bende de alerji var ona dikkat etmeye calisiyirum canim
Mnkse Mercimegim ben dün izlediğim bir video da hapşırmanın öksürmenin bebişe bir zararı olmadığı söylendi ama taze anne sakın hapşırmanı tutma kendini kastığın da beyine ince damarlarla pıhtı atabiliyormuş Ceyda düvencinin hamileliğimin 14. Haftası adlı bir videosu var orda sorunun net cevabını alabilirsin soru cevap kısmında doktor cevaplıyor