Melk111 Alyamomy sampuanini bilmiyorum ama bezini komsum da kullanmıştı şuan bebeği 5 aylık ve çokta memnun tabi her bebeğin cildine gelmeye bilir
Akty0753 Cetinn bnde yeni dogan almistim acaba bi sıkintı olurmu guzel giderse bi sıkınti olmazssa ondan devam etmeyi dusunuyorum yoksa degistiricem
Cetinn Akty0753 Allah’ın izni ile hiç bi sıkıntı olmaz bi kullan bakalım pişik yapacak olursa değiştirirsin ;)
edaozdxx Alyamomy ilk aylar için Prima tercih etme zaten. 1 yaşından sonra tercih edersen fark çok oluyor. Mesela molfix ile günde ( kaka hariç ) 6 bez değişiyordu. Prima ile 3 bez. O da ekonomik olarak fark yaratıyor.
Gelecektenbirgun Bimin bezini oğluma kullandım hiç bir sıkıntı cekmedim hem fiyat hem kalite olarak 1 numara diyebilirim şimdi ikinci oğlum yolda 96 gün sonra inşallah onada alıp kullanicam kesinlikle tavsiye ederim
Alyamomy Gelecektenbirgun sağol canım denemeyi düşünüyorum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Baharbal Alyamomy evet canım öyle oluyor ilk başta prima kullandım boyutu büyüdükçe sızdırmaya başladı molfix aldım çok toplandı sleppy pişik yaptı can bebe güzeldi ama bim evin yolunda olduğu için bim aldım can bebeyle aynı geldi bana