Evet canlar sonunda bende anne oldum 😌 son zamanlarda sık sık seyreden tansiyon meselem her gün acile gitmem 12 saatten aşağı eve gelememek ve sonunda netleşen protein kaçağı tahlilimle 36. Haftamda doğum kararı alındı ve normal doğuma geçtim 12 13 saat süren sancılarımla açılmamın ilerlemeyişi beni mafetmişti ekstra sancı verdiklerinde artık dayanamamıştım eşimden sezeryan istediğimi söylemesini için yalvardım resmen neyseki doktorlarda gidişattan dolayı karar kılmışlar sezeryanı hemen sezeryan katına geçtim normal doğuran tüm kadınları alkışlıyorum 😞 tabi bunda benim yürüyüş yasaklarım erken doğum tehtidim olduğu için çok hareketsiz olmamdan kaynaklı diye düşünüyorum ve o an o ortamda çok gerildim kastım korktum belkide onunda etkisi vardır. Herkes bir değil sonuçta 💙 neyseki beni genel olarak bayıltarak doğumu gerçekleştirdiler uyandığımda oğlumdan önce ben geçmiştim odaya oğlumun gelişi gözlerimde hala … mutluluk verici birşey herşeyi son bulması ona kavuşmak 💙 bu arada yeni açılan şehir hastanesinde doğum yaptım İstanbul da sormak istediğiniz soruları yanıtlayabilirim orayla ilgili … oğlum şuan 11 günlük ben yeni yeni toparladım kendimi şimdiki aklım olsa kendimi kasmaz tedirgin olmaz rahatlamaya çalışıp normal doğum için zorlardım kendimi hem daha sağlıklı hem daha kolay toparlanıyorsunuz 🍀 Allah herkese bir nefeste kucağına almayı nasip etsin bu duygu pahabiçilemez kızlar 💙