61Aysen Kizla bugn 2li test icn gittm doktor ultrasnda bakti onemli bi test oldgu icn 2.bi doktrda bakick bekleyn dedi sonra baska bska doktr geldi bakti ikinci gelen doktr bebek ziplamiyo ziplarsa hersyi dha net gorcem dedi ama baktilr sorun yok heray norml dedilr kan verdm sonucu 15 gn snra cikcakms bide doktor bebegin bas parmagi agzinda duruyo dedi sizdede boyle opanlar vrmi 2li taramada bebegi dha kipirdamaynlrda ultrasnda doktr bebegi ziplatmya calstmi benmki ultarsn aletni karnmda zipltr gbi bi harkt yapti 2.3 kere galiba bebek harekete tepki versn die dusndum bn
Aynurr16 61Aysen evet canım hareket ettiği zaman net bakıp görebilirler bizimki yerinde durmuyodu valla tokmu gittin canım ? Çikolata yedinmi bende çok işe yaradıda
Babyy1S 61Aysen benmki hıçkırıyordu burun kemigi olcumu hemen yaptı ama ense ölcümü biraz uzun sürdü tok gittim cikolata yedim su içtim doktor dedi bi dolaş gel tekrar bakalm tuvalete sıkışık gittim zar zor yakaladı benm doktorumda karnıma elindeki aletle karnıma arada bir hareket yaptı ama nafile uslu cocugu oynadı o ogün 😂
UrasEgeninannesi 61Aysen zıplatmasan ziyade hareketli değildir yada ultrason için uygun pozisyon da değildir o an canım. Benimki içinde biraz bastırıp rahatsız etmişti paşamı ☺️ Parmağını emmeye başlamış bak seninki 😊. Aç gittiysen onunda etkisi olmuş olabilir hareketinde. Normal endişelenme:) ikili testte benimki elini ensesine koymuş yatıyordu 😅
61Aysen Aynurr16 sadece mide bulantim oluyo arabaya pek binemiyom o yuzdn midem yatissn die pogacayla meyve suyu ictim hatta doktrda srdu tokmusn acmisn die dedim 1 pogaca yedm okdr
61Aysen Babyy1S burun kemigine 2li testte bakiyolr bna sordu tokmusn acmisn die dedm tek bi pogaca yedm baska hisy demedi 2 doktor bakti bna bnmde ultrasnla harkt yapti karnmda ama bnmkide umursamadi ziolamiyo dedi doktr
61Aysen UrasEgeninannesi rahatlarina düşkünler😂tamda Ac deildm aslnda mide bulantisndn arabaya dolmusa faln binemedigm icn biyane pogaca bide meyve suyu yedm ictm mide bulantmi bastirmk icn sabh cok bulaniyo snra arabada gidemiym
UrasEgeninannesi momteacher tok gidersen bebeğinin hareketlerini çok daha net izlersin canım. Özellikle muayeneye girmeden 15-20 dakika önce çikolata yiyebilirsin hareket izlemek istersen :)
61Aysen momteacher ben bi pogacayla bi meyvesuyu yedm sabh gittgm icn mide bulantm oluyo cok bisy yemedim parmagi agzindaydi bnmkinn yatiyodu harkt etmedi ama doktr ugrasti ziplamasi iyi olr dedi ama bizmki hic umursamadi ama ölçümü yapildi cok sukr ultrasnda bisy cikmadi kan sonucu var oda 1e gn snra cikck
prensmusta Bende hem tok gittim,hem 15 dk önce fln muz,süt,çikolata yedim.muayene öncesi tuvaletim geldi ama gitmedim,idrar kesesi doluyken daha net görülüyor diye okumuştum,maşallah küçük kuşum hiç uğraştırmadan heryerini ölçtürdü 🤗
61Aysen prensmusta 3lü tarama yaptirmdinmi veya ayrintili ultrasona girdnmi onlaradami tok gittin yaptirdiysan