K_dlr08 Kizlar adetim 11 gün gecikti dün kan testi yaptırdım 2,39 çıktı ege gebelik olsaydı çıkardı dimi 2,39 değerim yukselermi aynı durumu yaşayan varmı acaba
Hatice1834 K_dlr08 Hayır canım yükselmez ki normalde 5 üzeri gebelik senin 11 gün geçmesine rağmen çok çok düşük gebelik yok yani
Hanim2016 K_dlr08 benimde adetim in üzerinden baya geçince test yapmıştım böyle sizin gibi 2 küsür çıkmıştı, ama adetim düzensiz olur benim, bir hafta sonra 700 küsür çıkmıştı ve gebe olduğumu öğrenmiştim
UrasEgeninannesi K_dlr08 11 günlük bir gecikme varsa daha yükselmez canım. Gebelik olsa çıkardı şu ana kadar kanda 😔
K_dlr08 Hanim2016 yaa ne güzel keşke bende öyle olsam normalde hiç gecikmezdi benim adetim en fazla 2 gün gecikirdi ama bakalım bir hafta daha olmazssam yine test yaptırırım sen ne güzel umut oldun şuan bana 3 yıldır bekliyorum
Ilawka K_dlr08 yapmalisin insAllah hamilesindir ama deyilsende gecikme iyi bisey deyil.Allah hayirlisini etsin insAllah
Mihrimah41 K_dlr08 evet canm çok geçmiş olsaydı kesin çıkardı maalesef gebelik yok görülüyor o değerle
tuzvelimon K_dlr08 yarın hemen bir özel hastane acilinde yaptırıp bakabilirsiniz. Umarım yükseltmiştir 🙏🏻 Ama yükseliş az gibiyse doktorunuza görünün derim
8gunes-yildizi K_dlr08 tekrar dan bir test yaptırın derim. Ya da test değil de özel bir hastaneye hemen gidebilirsiniz. Direk doktorla görüşe bilirsiniz. En güzelini o söyler, inşallah hayrlı haberle dönersiniz
K_dlr08 Ilawka şimdi kan verdim bekliyorum bugün 18. Günüm iki kere test yaptım ikisinde de 3-4 saat sonra çift çizgi çıkıyor