Merhaba 27.03.2018 günü 38+5 deydim gün boyu bi halsizliğim vardı tansiyonumu ölçeyim bi dedim 13/8 çıktı normalde hep 11/6 dır limon sıktım içtim yattım bir daha ölçtüm 9 a çıkmış bir türlü düşmedi sağlık ocağına gittim ölçtürdüm Ordada yüksek çıktı ve doktoruma yönlendirdiler beni doktora gittiğim de daha da çıkmıştı doktorumda bunu riske alamayız gebeliği sonlandırmak istiyorım dedi Sezaryan yapalım dedi bende hep normal istediğim için ve hazır olmadığım için şok oldum ağlamaya başladım ailemde uzakta çünkü ve normal istediğimi yineledim sonra vajinal muayene yaptı 3 cm açılman var zaten dedi o gece yatım hastahane de tansiyonumu kontrol amaçlı ona göre de Doğum şekline karar vericez dedi sabah suni sancı verdiler ve suyumu patlattı doktor 11.15 de sancılarım iyice başlamıştı bu arada su gelmesi anlaşılmayacak birşey değilmiş baya şakır şakır gelen bişey😀 sancılarım geldikçe açılmam da çok hızlandı 7 cm oldu 20 dk içinde Doğumhaneye alındım sancılar 5 dk da bir geliyor baya zorlayan sancılar epidural de almadığım için zorlandım her sancıdada ıkınmamı istedi ebe ama o sancıyla çok başarılı olamadım 😅 10 cm olunca hemen masaya aldılar son anda tekrardan var gücümle ıkındım ve Bebeğim geldi 😍 çıkış anını hiç hissetmedim ve çıktığı zaman da az önceki sancıları unuttum gitti hepsi bitti 😍😍 bunu çok ciddi söylüyorum unutuluyor yoksa kimse bir daha doğurmaz benim canım çok tatlıdır. Ve toplam bir saat içinde doğurmuş oldum ben yaptıysam herkes yapar rabbim yardım ediyor ♥♥ Darısı başınıza