Mirarya Deletedmom320 züleyha hanıma ben ilk kızımda daha hamile kalmadan gitmiştim bana çok itici ve soguk gelmişti hizli hizli muayene edip yollamıştı hep mi öyle bilemem ama bir daha gitmedim
sde2206 Deletedmom320 Aynur hanımı yazmamışsınız ama tercih edebilirsiniz ben ona gidiyorum çok seviyorum ilgili
sde2206 Mirarya şeker yüklemesi yapılmıştı ondan verdim ücret ikili test için de verdim sanırım özel hastane maalesef herşey ücretli oluyor ama tavsiye ederim canım iyi bir dr
Minigimm2020 Deletedmom320 ben aynur hanima gttim soguk birisi ama zuleyha ya gdiyorum onu sevdim vr onla drvam ediyorum
sultannns Bayan doktor yazmışsınız ama ben İbrahim Demir i öneririm size. Mizac size sert gelebilir ama öyle değil zamanla alışıyorsunuz ve bilgisi oldukça fazla diğer doktorlardan
sde2206 sultannns İbrahim bey de çok iyi bi dr ben dünyam hastanesinde çalıştım baya uzun zaman drları tanıyorum biri iyi biri kötü diyemem hepsi çok iyi ama ben Aynur hanımı tercih ettim 😊
Hanife_ars Deletedmom320 şahsen kendim ve ablam zemine hanıma gidiyoruz çok çok ilgilenen bir doktor kendisi