Basak00 37+3 günlük hamileyim bu her hafta kontorle gidiyoruz artık kilosu 2700 boyu 44 cm dedi kilo normal ama boy kısa neden acaba diye çok sorguladı geçen ölçümle aynı boyu uzamamış dedi koktum bende böyle bir durum yaşayan var mı
Bktbll Basak00 benimde bebeğimde önden gidiyor canım sata göre 33 haftalık hamileyim kilosu 2400 olmuş ultrasonda daha ilerde cıkıyor ben cok kafama taktım hem şehir hastanesine gittim sonra özel kliniği olan bir hekime gittim içimi rahatlattı sende takma kafana canım bol bol dua edicez
Buselensi Basak00 ya bende 33 haftalığım 2150 gr kilosu ama boyunu daha hiiç sormadım inanırmısınız me zaman hastanenein kapısındam cıksam aklıma geliyo artık elime yazcam da gitcem boyunu sor dıye
Prenses001 DilekBodurr usg kağıdı vermedi malesef bende unuttum çünkü 37 haftalığız ama baş çevresi 33 hafta ile uyumlu aklım gitti oraya bir şey sormadım istemedim
Basak00 DilekBodurr Yani bende 160 esim 10 cm uzun bende dedim ama doktor endişelendirdi gunde sut ceviz ayranımı içiyorum
Tugce_61 Bizde bugün 37+3 olduk tam 37 de gittim 3151 gram 51 cm di ama ultrason makinesinden de Farklı çıkmış olabilir canım bol bol süt yoğurt kefir tüket
DilekBodurr Basak00 verdiği kağıtta haftasına göre durumunun sıralandığı yerde olur canım hc ac bpd falan yazar
Bktbll Basak00 aynen canım öle inan beni o kadar cok korkuttularki 1 haftadan beri ağlıyorum bugunde hastanese agladım somra kliniğe gittim içimi rahatlatdı doktor