asenabugce Merhaba güzel hamile annişler, Haftalık gebeyim allahın izniyle bir kızım olacak fakat hiç bir ultrason da yüzünü göstermedi buna 4boyutlu detaylı da dahil 😟 sürekli arkası dönük 😩 aynı durumu yaşayanlar varmı?
Blackpink asenabugce aynen benimkide gostermedi. Renksizde olcumlerini yaparken yuzu acik dr hemen renkliye geciyo resmini cekebilmek icin hanimefendi kollariyla hep yuzunu kapadi bide dudak büktü. Saglikli olsunlarda gerisi onemli degil. Utangac kizceler 🤗
Seda1208 asenabugce benn ✋🏻 Benim kızımda hiç yüzünü göstermiyor sürekli eli yüzünde artık kısmet bakalım ne zaman bitirecek nazlanmayı 😅
Yasemin-ya asenabugce Canım benim kız da göstermiyor ne zaman doktor baksa elleri yüzünde nerdeyse doğacak daha yüzünü göstermedi bize
asenabugce Blackpink tam bakıcağız hemencecik sırtını dönüyor 🙈 kızlar hep kendini sakliyor demekki 😂
Aysdils Ben 36. Haftadayım biz de daha göremedik çok da önemli değil sağlıkla doğsun o zaman görürüz :)
2nciminik Ay bugün çikolata yedim merdiven çıktım 3 kere girdim detaylıya yok anam göstermedi yüzünü hal derman kalmadı bende. Sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
DilekBodurr asenabugce 35+2 yiz çat pat görebildik o da yandan hafif 😂 eşi yüzüne geliyormuş maalesef her gittiğimde aynı problem 😊
Eymen-s asenabugce bende 34 oldum kaç haftadır resmen yüzünü göstermiyor 27de hi görmüştüm çikolata yiyerek ye gittim kafası dönük yüzünü kapıyor utangaç oğlum merak ve hevesle gidip dönüyorum 😂
Myasminn asenabugce 32ye kadar hep arkası dönüktü bebeğimin ve cinsiyetini bile yanlış bilmişim o zamana kadar 🤗 inşallah tez vakitte döner
asenabugce Ohhhh şuan içime su serpildi 🚿 demekki herkesde aynı sorun varmış bir tek bende var saniyordum 😀