Twinksmom Gamzekesici 💁🏼♀️ 30+6 çift yumurta ikizi 1 kız 1 oğluş devam inşallah uzatabidiğimiz kadar 🐥🐥 Sizin ne kadarlıklar ve cinsiyet belli mi ?🙃
Mevoo pamuk32 bel ağrılarınız oluyor mu ? Bende 29+5 deyım son 2 haftadır en ufak bişeyde hemen belim ağırıyo
Enesh Kaderag Kaderag Allah saglıkla kucagınıza almaya nasip etsin araların da gr fark varmı varsa kaç gr paylaşabilirmisşniz
Naz1988 Gamzekesici 32+1 cift yumurta ikizlari bir kiz bir erkek suana kadar hersey yolunda az kaldi dogumumuza 🥰🥰
Gamzekesici pamuk32 benimde ağrılarım oluyor çok hareket ettiğimde temizlikte detaya girdiğimde filan oluyordu ama dinlenince geçiyordu
Kaderag Enesh Amin hepimizin inşallah 🤲🏻en son 27 haftalıkken gittim doktora aralarında 100 grama yakın fark vardı canım
pamuk32 Enesh canım 27 li haftada falan 120 Gr. Kadar fark açıldı benimkilerin.. şimdi 31 olmak üzereyiz git gide 15 Gr farka düştü arayı kapattılar eşit gibi gidiyorlar. Sen iyi beslenmeye ve vitaminlerini aksatmamaya bak
Kaderag Bir-melek-annesi ben 8inci haftada öğrendim 8 e kadar tek gebelik biliyorduk sonradan ultrasonda belirdi diğer kızım😊