deletedmom76 Elcnerdgn çok iyiymiş siz cinsyetini öğrendiniz mi ? 9 10 11nci haftalarda baya zorlandım başım o kadar ağrıyodu ki ağlıyodum artık parol falan kesmiyodu. Şuan kuş gibiyim 🤗
Elcnerdgn deletedmom76 canım biz 12.haftada öğrendik cinsiyetini. Doktor değişeceğini sanmıyorum pek dedi erkekmiş bu arada zaten erkek bebekler biraz daha erken gösteriyor ☺
deletedmom12 HaticeTygnTpc ben 15 haftalığım 12. haftamda öğrenmiştim kızım olacak Allah 'ın izniyle ama değişedebiliomuş kısmet bakalımm... ıkısınıde razıyım saglklı olsunlarda
Deryaonursahan HaticeTygnTpc amin cümlemizinkini inşaAllah 🙏 HaticeTygnTpc amin cümlemizinkini inşaAllah 🙏
Pcoslubiranne HaticeTygnTpc 😊😊Tosunlukta üstümüze tanımam.😄😄 14+3 de gittim 141 santim dedi.İrı bir bebek annesi iyi bakmış dedi.Biz de o gün öğrendik kesin erkek dedi.Önden gidiyormuş zaten haftasına göre.15+6 olduk bile.
HaticeTygnTpc Pcoslubiranne Ay maşallah 😍🤗 Allah bağışlasın inşallah aşırıya kaçmaz da sezaryen le gelmez 🙏
HaticeTygnTpc Mnkse Ayy sizinki pek sportifmiş 😊😊 Hayırlısı olsun canım Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 😍🤗🙏
Mnkse HaticeTygnTpc sana kısaca Doğu yolları diyim dağdan tepeden gidince minibüs bebiş ters dönmüş 😁
HaticeTygnTpc Songul42 Maşallah kızımın ablası 🤗🤗😊 Aynen canım banada kesin kız dedi ama burda değişenleri okudukça bende terddütteyim bugün 15 haftalığız bende detaylıyı bekliyorum heyecanla 😍
Tugbaergin HaticeTygnTpc sağol canım tesekkur ederim sonuçlar temiz çıktı ayrıntılı ultrason a giricem 15+6 oldu 16. Haftada doktora gidicem bebis bas aşağı duruyordu göremedi doktor bakalım bu hafta görünecek mi cinsiyeti 🙂 Bütün bebisler sağlıklı olsun inşallah
HaticeTygnTpc Zaem Bende hissedemiyorum henüz aslında bu haftalarda tekme atma kabiliyeti kazanıyorlar ama henüz kasları güçlü olmadığından bizler hissedemiyoruz birkaç hafta sonra hissetmeye başlarız canım 😊🤗
Pcoslubiranne HaticeTygnTpc korkum ondan ama ne yapalım sağliklı olsun da sezeryan da olurum.Anası da çok iştahlı ondan sanırım.Annem de hep 4 kilo üstü doğum yapmiş ablam da zira aynen.
Adhnsema HaticeTygnTpc bizde 14+2 de gittik prensesimiz olacağını öğrendik 💕😍 kilosu 130 gr boyunu hatırlayamadım 😊
HaticeTygnTpc Adhnsema Ayy gramları aynı çıkmış kızcemle 😍😍🤗 Maşallah Allah bağışlasın prenseslerimizi 🙏🙏
HaticeTygnTpc Mnkse Ayy kuzum inan İstanbulunda pek bi farkı yok dün bi taksiye bindim çocuk hop hop hopladı yavrum kıyamam 🙄 Bizimde 1 seneye kadar o tarafa tayinimiz çıkacak 😊
Canicim Bizde 14 haftağız haftaya doktor kontrolümüz var ikili tarama sonucu alcaz bakalım nekadar olmui minnağım ♥♥♥♥
Cigdem91 HaticeTygnTpc 14 haftalık gittim de 80 mm di bizde uzunuz ben 172 babası 182 bizimkinin boyu kısa mı olcakki 😕😕
HaticeTygnTpc Cigdem91 Hmm kısaymış biraz canım belki sonradan atacaktır. Ayrıca gen sadece anne babadan geçmiyor onların büyüklerinden de geçebiliyor. Sağlıklıysa gerisi önemli değil 🤗😙😊