ecembugra53 PrensTaha travel sistem bebecon aldım canım hemde poşeti var dönüşümlü arabaya da takılıyor kulanışlı rahat
SeHer1909 PrensTaha baby2go star plus aldım 1400 e zamdan önce. Fazlasıyla büyük ve cüsseli bir araba ama eşim de ben de minyon değiliz ve adam üstüne oturdu 5 cocuk büyütür dedi sağlamlığına ve görünüşüne göre değerlendirdim Traveller hantal ama ben de basit duran bir araba istemedim. Kendimiz de iriyiz eşimle diye 😀😂
ecembugra53 PrensTaha kapatınca küçülüyor canım normal yani sürülü güzel arkadasım da aldı onun kini de kullanıyordum kızını falan sürerken cok rahatlat yani tavsiye ederim puzetli olması cok rahat
Unlukacar Kraft ego travel bebek arabası aldık doğuma 4 ay var henüz kullanmadık yorumları iyi olduğu için aldım
Minikpasa Yoyko travel aldım valla traktör tekeri gibi arka tekeri çokta ağır 9 kilo bence travel alma henüz kullanmadım ama korkunç 🤣
DerinAy Mamas papas-ocarro aldım. Büyük ve ağır. Eğer arabınız yoksa almayın.kendi arabam olduğu için hep bagajda olacak. O yzüden aldım. Güzel araba ama👍🏼
Mucizem_mmm Casual cadillac aır arabamız canım nereye gittiysek bu arabayı önerdiler ve ödüllü bir araba bagaj sorununuz yoksa tercih etmenizi öneririm 🥰 çok araştırdım 3 marka arasında kaldık ve önerilen tek araba olduğu için tercihimiz casual oldu🙏🏼
Unlukacar PrensTaha kanz I bilmiyorum ama hangisi içine siniyorsa onu al canım biz Haziran öncesi indirimden faydalanıp almıştık