Obsesifk cnm kontrolüme 2hafta var yarın sabah mail atıcam aniden gelişen bir program oldu herhangi bir riskli durumum yok çok şükür ama yinede ister istemez tedirgin oluyor insan

ebruaren gece lavoba olayım olduğu için o molalar mecbur verilecek 😁😁

Kaansinem yazın tatil planları iptal olduğu için eşim her anı değerlendirmek istiyor 😊😊

Aysun2834 evet bende 20 haftalıkken gidiş dönüş uçak yolculuğum vardı sordum yinede ne olur ne olmaz insanın aklına takılıyor

Aysun2834 bu aylarda çok sıkıntı olmaz yeni çünkü ama yinede dikkat et doktora danış🙋🏻‍♀️

Aysun2834 canım bende memlekete gideceğim zaman çok araştırmıştım doktorum sağlık bakanlığının dağıttığı bir kitapçık verdi oda düşük ve erken Doğum riski yoksa 14-28 hafları arasında seyahatin serbest olduğunu yazıyor eğer şahsi araçla gideceksen arka koltuğa geç ve ayağın vücuduna göre yukarda olsun ve molada mutlaka en az yarım saat yürü çünkü ben bir saatlik yolculuk yaptım oturur vaziyette bebiş ters döndü Doğum pozisyonu aldı doktor normale çevirene kadar akla karayı seçti

Mnkse gece çıkıcaz yola kendi aracımızla gidicez ama 4 kişi olucaz yarın mail atıcam doktoruma çok şükür şuana kadar bi sıkıntımız olmadı gezmek amaçlı gidiyoruz gece yarım saat yürümem biraz zor olucak gibi ama gün içinde sürekli dolaşıcağımız için hareketli olucam yarın doktoruma danışıp duruma göre hareket edicem

Aysun2834 benim arkadaşım 5.5 aylıktı birlikte tatile gittik. Sıkıntısı da yoktu bizden daha enerjikti hatta vardığımızda 😂😂

Aysun2834
        17 haftalık idim ben sanırım kuşadasına gittim ankarada yaşıyorum.
        Doktorum 2 satte bir durup kısa yürüyüş yapacaksın dedi.
        Ama kuşadası uzak yordu biraz doğrusu.
        Doktorunuza mutlaka danışın sizin bünyeniz farklı olabilir.