Seyahat ??
Aysun2834 bu aylarda çok sıkıntı olmaz yeni çünkü ama yinede dikkat et doktora danış🙋🏻♀️
Aysun2834 canım bende memlekete gideceğim zaman çok araştırmıştım doktorum sağlık bakanlığının dağıttığı bir kitapçık verdi oda düşük ve erken Doğum riski yoksa 14-28 hafları arasında seyahatin serbest olduğunu yazıyor eğer şahsi araçla gideceksen arka koltuğa geç ve ayağın vücuduna göre yukarda olsun ve molada mutlaka en az yarım saat yürü çünkü ben bir saatlik yolculuk yaptım oturur vaziyette bebiş ters döndü Doğum pozisyonu aldı doktor normale çevirene kadar akla karayı seçti
Mnkse gece çıkıcaz yola kendi aracımızla gidicez ama 4 kişi olucaz yarın mail atıcam doktoruma çok şükür şuana kadar bi sıkıntımız olmadı gezmek amaçlı gidiyoruz gece yarım saat yürümem biraz zor olucak gibi ama gün içinde sürekli dolaşıcağımız için hareketli olucam yarın doktoruma danışıp duruma göre hareket edicem
Aysun2834 benim arkadaşım 5.5 aylıktı birlikte tatile gittik. Sıkıntısı da yoktu bizden daha enerjikti hatta vardığımızda 😂😂