Rabia95 bebegim_28 aaa kilo takibini nasıl yapmaz ya? Tansiyonunda muhakkak ölçülmesi lazım. Sağlık ocağı bile bakıyor
bebegim_28 Rabia95 valla hiç bakılmadı öyle gidiyorum ultrasonla bakıyor göderiyor ve bu adam çok yoğun oluyor yani çok insan gidiyor özelde
Rabia95 67380ipek eveeett :) o kadar güzel bir duygu ki yaklaşık 1 haftadır hissediyorum :) kız benimki de :)
Rabia95 bebegim_28 benim doktoruma da bir hafta öncesinden randevu alabiliyoruz. Özel ama hakkını veriyor her şeyimle çok güzel ilgileniyor. Bi araştır sende para veriyosundur o kadar
Rabia95 67380ipek kilon kaç canım, eğer normalde de biraz göbeğin varsa yağ engelliyor biraz. Sabahları özellikle oynuyor. Bi de gece yatağa girince. Sürekli değil aralıklı. Sende hissedersin bir haftaya :)
bebegim_28 Rabia95 74 idim en son ya beklerim hareketini sorun değil 1 2 hafta daha ama doktorun iyi iyi deyip göndermesi canımı sıktı
bebegim_28 Rabia95 90 tl veriyorum muaynesine yani 100 110 vereyim daha iyi ilgilenen vş doktor olsun bari
Rabia95 bebegim_28 sana yazmamıştım onu başka biri sordu da :) canını sıkma o kadar da şimdilik şekerine biraz dikkat et o kadar da fazla değil kilosu. Çok fazla olsaydı uyarırdı yine de ya