Obsesifk Busemya o haftalarda doktorum kanama olmadığı sürece ağrı normal demişti kanamadan kastım en ufak lekenme vs.
Retina Busemya sadeve bir gün çok yoğun kasık bel ağrısı çektim bacakalrım kopuyordu bir daha olmadı bende hamile olduğumu öğrendiğim gündü😉 stresten mi oldu yoksa yerleşme ağrısımıydı bilemedim
Orucu12 Lekelenme yoksa cok korkma canım bünyeden bünyeye degisiyor ama bendede olmustu .Yine dr danısabilirsin canım icin rahat edee
Orucu12 Busemya ya degerin 2 günde bir 2 katı artması onemli ben ilk yaptırdım 180lerde cıkmıstı .Rabbim hayırlısı olsun insallah.
SafiyeAktas Normal Cnm ama kanaman olursa bi doktora görünmeyi ihmal etme benimde hep kasiklarima ağrı girerdi rahim buyuyor cunk
Bahar54 Bende de aynisi oldu baya siddetliydi hemde ama hicbir problem yasamadim sonrasinda sanirim yerlesme asamasindaydi bebek
tubatayfun Busemya agrilarin normal bende de oldu leke kanama filan olursa doktora git hcg deyerinde iyi cikmis kalp atislarinda en gec 8 haftada duyarsin allahin izniyle