Hta Kizlar dahiliye dr 130 un ustunde olursa endokrine sevk edecm dedi bu bolume giden oldu mu nsl bi tedavi uygulaniyo burda dahiliyeden ayri nsl inceleme yapilir
Selin17 Hta endokrin de dahiliye nin bir branşı gibi canım.. hipofiz, böbrek üstü bezleri, troid, paratiroid, adrenal bozukluk, glukoz metabolizması bozuklukları gibi hastalıklara bakıyor. Oda ilaç tedavisi uyguluyor.. dahiliye gibi
Bus0672 Hta dahiliyenin bi bölümü şeker felqn ilgili canım gerekli testler yeniliyor ona göre diyet yada tedavi karar veriyor diyet derse oda diyetisyene gönderiyor diyetle düşerse takip yapıyor şekerini . Beni de kadın doğum yönlendirdi başka testler yaptı sonra diyet başlattı diyetle düştü şekerim bunhafta tekrar gitcem tekrar açlık tokluğa bakacak yükselmişse diyete rağmen 3 haftada tedavi başlayacak
RabiaMG Hta ben gecen hafta gittim endokrin seker icin yuruyus ve diyet verdi 2 hafta sonra kontrole gel dedi. Seni neden doktorun oraya yonlendirdi.
Hta Bus0672 cnm beni dagiliye gonderdi ben diyet fialn yaptim suanda insulin kullaniyorum senin suanki ilk asama sanirim insallah diyetle duzelir sekerin benim malesef duzelmedi dahiliye gonderiyo kadin dogum dahiliyeye gondermisti once
Bus0672 RabiaMG seninle konuşmuştuk bende perşembe günü tekrar gitcem 3 hafta oldu tekrar bakılacak açlık ve tokluk inşallah düşük çıkar 🙄
Hta RabiaMG cnm ben dahiliyeye gidiyodum diyetle insulinle dusmeyince endokrine gonderecek 130 uzeri cikarsa
RabiaMG Bus0672 bende haftaya carsamba gidicem canim. Amin İnsallah ikimizinde dusuk cikar Rabbim Sifa versin 🤲🏻
Bus0672 Hta aynen benim 1 hafta diyetle 135 düştü düşünce 3 hafta sonra tekrar bakalım yükselirse ona göre tedavi uygulayacak sanırım bu sefer yüksek gelirse ünsilin verecek dikkat ediyorum ama bakalım
RabiaMG Hta anladim canim beni kadindogumcu direk endokrine gonderdi 2 hafta yuruyus ve diyetten sonra aclik tokluk bakicaz dedi ona gore ilac vericek. İnsallah duser canim sagsaglim kavusuruz İnsallah bebeklerimize 🤲🏻
Emrine Hta ben gidiyırum sürekli …tiroid için .kan veriyorum değerlerimi inceliyor …normal muayane yani canm
Hta RabiaMG yok cnm dahiliye bas edemedi heralde endokrine gonderdi daha ayrintili tedavi veriyodur heralde sevk ettigine gore
Nezosikra Hta guatr ilacının dozumu 130 üstünde olursami sevk edeceğim dedi canım ne için sevk edecekmiş