ikbl Haftadayım çok kötü kabız im karnım sertleşti agrım oluyor nefes bile almakta zorlaniyorum karnım patlayacak gibi nasıl çözüm bulabilirim nolur bulan yazsın
glerfilizY ikbl canım her gün bir adet kivi ye, sabahları ılık suda birkaç adet kuru kayısı beklet sonra ye üzerine su iç, günde 2,5-3 ltye yakın su iç , ya da zeytinyağına kuru incir bandırıp ye aklıma gelen bunlar umarım yardımı olur🙏🏻
NeslihanPiaAbac ikbl aç karnına birkaç tane kaysı kurusu iyi geliyor.Birde eczanelerde satılan probiyotikler var onlarda düzenliyor
Esa Aç karnına kuru kayısı yiyip su icebilirsin ben öyle çözüm bulmuştum. Kayısıyı eksik etmemeni tavsiye ederim
[silindi] ikbl yarım çay bardağı zeytinyağı iç bak nasıl kabızlığın son buluyor bunu 1 kerelik yap şu an çıkmak için. Her sabah uyandığında aç karnına yarım litre su ardından 1 kaşık zeytinyağı iç sıkıntın kalmayacak
DidemYldrm ikbl kefir canın altınkılıç ya da Eker marka kefir al günde 2 bardak iç hem Bebeğe çok yararlı hemde probiyotik olduğu için kabızlığa çözüm oluyor
Refish Ilk baslarda bende bu sıkıntıyı yaşadim. Doktorum sabah ac karnina ve aksam yatarken 2adet incir yada kayasi yiyip 1 bardak su ic demisti. Bir de yer elmasi dedi. Yer elmasi daha etkili geldi bana.
fgmkus Bende aç karnına kuru kayısı ve kuru incirle biraz rahatladım sabah aç karnına bir bardak su ile
Farketmezz ikbl kuru inciri hakiki zeytin yağına akşamdan koyun sabah aç karnına yiyin birebir inşallah çare olur size de Allah şifa versin
Gzmktkl ikbl Bekunis.. Doktor önerisi ile kullandığım kabızlık ilacı. Belki doktoruna danışıp kullanabilirsin.. Doğal yönden kullandıkların, kullanacakların fayda etmez ise. Geçmiş olsun..
ZelhiraMuratKalfa ikbl doktora soyleyın ılac verıyorlar basur varsa cok daha kotuye gıder yemeyle duzelmıyor kan ılacı yapıyo