Tugbadeniz Arkadaşlar 30 haftalik hamileyim 2 haftadir,sağ kalça ağrımdan dolayı artik yürüyemiyorum yürürken çok acı çekiyorum 3 adım atsam kalçam batıyo doktorlarda bisey yapamayız diyo parol iciceksin diyo ama parol da hiç bi faydası yok başına gelen ya da bilgisi olsan varsa yardımcı olabilir mi?
Medusafer Tugbadeniz ben 25 haftalıkken filan yaşadım ama hicbirnsekilde adım atamıyordum çok kötüydüm ortopediye fizik tedaviye filan gittim bir süre koltuk değneği desteği aldım doktor yürüyüşü hareketi yasakladı 3 haftada filan düzeldim ama.yinede yürüyüş filan yasak
2020-2020 Tugbadeniz 27+4 üm sağ kalçam beni hayattan soğuttu. 4-5 gündür var. Misafirim gelecekti çok ayakta durdum başladığı gün sonra geçmek bilmedi 🥺
Deletedmom424 Tugbadeniz 15 haftalığız bende biraz fazla yürüyünce bir iş yapınca belim ve sağ kalçam aşırı ağrıyor. Sırt üstü yatsam kalkamıyorum sağa sola dönemiyorum. Geçer dediler ama demekki son haftalara kadar geçmeye bilir 😢
Tugbadeniz 41esra ben artık malesef çok kötü oldum her gün ağlıyorum ama hiç bi düzelme yok günlük ev işlerimi bile yapamaz hale geldim Allah yardımcımız olsun
41esra Tugbadeniz amin inşallah bende aynı durumdayım belimde sıkıntılı benim kalçamla beraber tuttuğunda hareket edemiyorum 😞
Hashasim2020 Ben 23 haftalığım iş yapınca belim değil de kalçalarım çok ağrıyor zor yürüyorum vallahi
Medusafer Tugbadeniz evet kalktıgımda da koltuk değneği kullandım zamanla azaldı artık hafif ağrılarım oluyor
fulyadurmus ben de ilk hamileliğimde yaşadım 20. haftalarda başlamıştı hiçbir çare bulamadım maalesef şu an ikinciye hamileyim 21. haftamdayım ağrım falan yok bakalım devam edecek mi böyle
Tugbadeniz fulyadurmus bende naptiysam gecmiyo sürekli oturup yatarsam tamamen ayağa kalkamamaktan çok korkuyorum
fulyadurmus Tugbadeniz hayır öyle düşünmeyin çok hafif egzersizler yapın inşallah düzelir dualarım sizinle
prensmusta Ya ben daha 13haftalığım,öyle çok kilomda yok,akşamları benimde acı gibi ağrı gibi,popomun iki yanında oturup kalkarken acıyo.Nedendir diye bende kendi kendime soruyorum 🙄
Tugbadeniz prensmusta daha çok erken aslında ama benimde ilk hafif ağrılarla başlamıştı haftası ilerledikçe daha kötü hal almaya başladı umarım kotulesmez. Magnezyum kalsiyumu yinede ihmal etmeyin siz mutlaka süt ve süt ürünleri tüketin bol bol
Tugbadeniz 2020-2020 bi başlayınca geçmek bilmiyo gerçekten üzülüyorum artık ya Allah yardımcımız olsun
Ezgim Benim 15. Haftada basladi resmen basamak cikamiyordum doktora soyledim normal rahim büyüyor hem kiloda var dedi ilac vs yazmadi sukur 20 haftadayiz eskisi kadar yok agrim cok yorulursam oluyor sadece
2020-2020 Tugbadeniz amin canım youtubedan bugün egzersiz açtım onlara bakıyorum elimden geldiğince az az yapmaya çalışıyorum