addie487 Seydaa11 38-4 teyim heyecanlıyım bende. Korku stres yok hatta sancım gelsin diye dua edicem neredeyse 😅 biraz bıkmışlık var hamilelikten. Gece rüyamda bebişi görüyorum hep emzirirken falan.
Gamzedngdn Seydaa11 39. Haftadayım bebiş bir hafta önde cuma kontrol var bakalım neler olacak 🤷♀️ Keşke o güne kadar kendisi doğsa 😌
Seydaa11 addie487 maşallah ya korkun be stresin yok. Benim bunlar yüzünden normal doğum olacak diye ödüm kopuyor 😅😅
Kbryrlmz8 38+0 yarın dokyor kontrolüm var bebeğin suyu fazla biraz iri bi bebek bende kiloluydum artık 1 gün bile bekleyecek gücüm kalmadı. 0 uyku ve ödemden patlayacak derilerim doktoro söylücem planlı bi şekilde normal doğumu başlatsın her gece ağlıyorum psikolojim bozuldu artık çünki belimden bacaklarımı taşıyamıyorum niye ben böyleyim diye kendime kızıp duruyorum 😔
Yanakiscoming 38+3 de 🙋🏻♀️ Dün kontrolde 1 cm açılmam olduğunu çatımın da müsait olduğunu öğrendim ama ne sancı var ne bişey. Bebiş durmadan hareket ediyor. Kanalda değil henüz kafası aşağıda ama. Kanala girmeden normal doğum da olmuyor değil mi suniyle falan? Daha beklemedeyiz gerçi vakit var ama ben artık gelsin istiyorum 🤱🏼
Seydaa11 Cesaretiniz ne güzel ya maşallah,ben normal doğum istemiyorum ama doktor kendini normal doğuma hazırla dedi. Benim kız da çok hareketli bazen sancıda geliyor ama geçiyor devamlılığı yok. Keşke sizin gibi cesaretli olabilseeeeem. 😒😏
Minikkusum_ Seydaa11 bizde 38+5 teyiz korku var ama belli ettirmiyorum eşim de diyor hiç mi korkmuyorsun doğumdan diyor ne alaka dedim nasıl korkmam dedim artık nasıl belli etmiyorsam 🤣🤣
addie487 Arkadaşlar ahududu çayının doğumu başlattığını okudum. Ablamda al iç hiç yoksa stresini azaltır dedi. Bir iki yere baktım bulamadım, doktora sormadan içmekte istemedim. Sizce denesek mi 😁
Bossmanager addie487 ahududu yaprağı çayını bana doktorum da , doğum kocu da önerdi . Günde en az 1 bardak içiyorum . Rahim kaskalarını güçlendirip doğumu kolaylastırıyormus
Nisaakan_35 Meğer yanlız değilmişim ne çok 38+5 var bugün ilk defa nts girdim hiçbir tık yok 🙈 yürüyorum merdiven çıkıyorum evi temizliyorum sürekli ha gelecek diye 🙄 erkek mi sizinkilerde 40 haftayı geçer mi acaba
addie487 Nisaakan_35 benimki erkek bu gidişle geçebilir diye düşünüyorum hep aksini düşünmezsem 40 a girdiğimde hayal kırıklığına uğrayacağım 😅 bişey değil geçen hafta doğursaydım vücudumda çatlak felan da olmayacaktı bu son haftalar fena ya psikolojisini de bozuyor insanın 😁