maras46 Merhabalar 👋🏻 Maydonozun suyundan ya da küründen bahsetmiyorum.Gebelik boyunca yesillik olarak yemeklerin yanina ya da salatalarda maydonoz tüketmenin bir zararı var mıdır acaba?
dorukhan_nehirada_moms maras46 bn ilk;gebeligimde maydonoza asermistim ki ozmna kdr ben maydonoza bakamiodum bile drum yedirmedi dusuge sebeb oluo die dr una sor istersen cnm sende bi
Unsalinn_Annesii maras46 benim doktorum herşeyden yiyebilirsin demişti sonuçta kasa kasa yemiyoruz tabi sen gene doktoruna sor canım
07elf maras46 benim doktorum abartmadığın sürece sıkıntı yok dedi. Kaynatma çay vs yasak ama salatada yiyorum. Bir bağ maydonoz yemeyeceksen sorun yok demişti 🤣
musti28 maras46 maydanoz ve limonu önermez hiç bir doktor canım düşüğe neden olur allah göstermesin yememende fayda var
maras46 dorukhan_nehirada_moms dikkat etmem gereken çok bir şey olmadığını söyledi doktor yine de aklıma takılınca bi sorayim burda da dedim sorarım insallah haftaya randevumuz var telrar
maras46 musti28 internetten arastirdim da gorusler iki farkli şekilde zararı olur diyen de var fazlaya kaçmadıkça olmaz diyen de var. Dün canım çok istedi aşırı kaçmadan bir kaç dal yedim inşallah bir sorun olmaz😳😳😳
buse0935 musti28 limonun önerilmediğini hiç duymadım şaşırdım ben canım istediği için ilk haftalarda bütün limonu dilimleyip yemiştim bir çok kez :D
musti28 maras46 nette okuduğuna inanma cnm bi kaç daldan birşey olmaz inşallah 😘 limon ve maydanozu kesinlikle yeme der doktorlar bilgin olsun
maras46 NurseB kisiden kisoye de degisiyor sanirim masallah saglikla kucaginiza alirsiniz insallah yavrunuzu
ftmgl24 maras46 22 yıldır bebeği olmayan bi abla şey demişti hamileliğinin ilk 3-4 ayında çiğ maydonoz ve nane adaçayı sakın tüketme demişti. Adaçayını doktorlarda söylüyor ama maydonoz ve naneyi bir çok kişiden duymuştum düşük yaptırdığını
Fatma_ali_38 Bir bağ maydonozun tamamını yemediğiniz sürece sıkıntı yok.Azar azar kahvaltılarda veya yemeklerin içinde yiyebilirsiniz.
tugce67-67 maras46 canım bize gebe okulunda maydonoz ve nane yemeyin dediler.tabi canın çekince ye ama az ye sürekli yeme .düşüğe sebep oluyormuş.ben 9ay boyunca max 3-4 kere yedim oda yemek içlerinde azıcık
Elifdoan maras46 ben yumurta haslamasini maydanozsuz yiyemiyorum mesela zaten günlük max bir tutam bişey yeniliyor abartilmadigi sürece herşeyden yiyebilirsin canım