Yasemin-ya YenidenAnneOlmak Beeeenm🙋🏼♀️iki boş gebelik ve kürtajdan sonra pıhtılaşma problemim olduğunu öğrendim hamileliğimin başından beri kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 37. Haftama geldim bi problem yok herşey normal gidiyor darısı senin başına inşaAllah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize sende çok stres yapmadan iğnelerine devam et herşeyin en güzeli senin olsun ☺️
Anneolacagimben YenidenAnneOlmak canım ben iki kürtaj bir kimyasal gebelik geçirdim pıhtılaşma testinde heterozigot var diye Dr lar kan sulandırıcı iğne vermek istemedi sonunda veren bir Dr buldum ve şuan 28 haftaligim her kontrole kalbim duracakmis gibi oluyor hala
YenidenAnneOlmak Anneolacagimben haftalar geçsede heyecan geçmiyor demek ki😌 sağlıkla kucağımıza almak da nasip olsun inşallah 🤲🏻🌸
Mavilimorcicek YenidenAnneOlmak daha öncesinde 2 kaybım var canım 2 kere kürtaj olmak zorunda kaldım şuan kan sulandrıcı ve corasprinle 23.haftamızdayız bol bol dua et sakin kalmaya bak bebişini strese sokma Allahın izniyle herşey güzel olucak
Deletedmom424 YenidenAnneOlmak ablam 2 bebeğini o şekilde dünyaya getirdi biri 9 biri 4 yaşında. Bir diğer ablam doğumdan sonra kullandı. Ben 15 haftalık hamileyim ve bende kullanıyorum. İğne kullanmaktan sıkıntım yok ama bulamamaktan sıkıntı var işte 😢
YenidenAnneOlmak Deletedmom424 iğne bulamama sıkıntısını bende yaşıyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🤲🏻🌸
Banu26es YenidenAnneOlmak canım bende 10 ve 6 haftalık düşük yaptın sebebi pıhtılaşma🙄 şimdi yeniden hamileyim coraspriin. Sulandırıcı İğne ve progestan kullanıyorum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Kalp atımı durması ve her tuvalete gittiğimde kan veya aknıntı göreceğim diye çok korkuyorum. Bu hepimizin yaşadığı ortak bir endişe seni çok iyi anlıyorum
YenidenAnneOlmak Banu26es düşük çok zor, hele ki tekrarlayan düşükleri yaşamak gerçekten yaşayan bilir 😔 ben de ecopirin ve iğne kullanıyorum
ozgei trombofili panelinde Mthfr c677t heterozigot, pai heterozigot, hpa-1 heterozigot mutasyonu olan var mı 😕
Banu26es ozgei 1298 heterozigot ve 4g4g homozigot çıktı. Hibor 5000 iğne kullanıyorum günde 1. Yanında da coraspirin
Banu26es ozgei coraspirin gebelik öncesi kullanımı bazı testler pozitif çıkarsa veriliyormuş. 2 doktor kullanmana gerek yok dedi .1 doktor kullan dedi. Gebe kalmak için olan sürede bir tüp bebek uzmanı ile görüştüm tesasüfen ona sormuştum. Kullanırsan zararı yok ama faydası da yok demişti. Bu sürede öyle aklma geldikçe düzensiz olarak içmiştim ama hamile kaldığım ay hiç içmedim coraspirin. Gebe kalınca iğne yanında içiyorum şuan
ozgei Banu26es benim de 677 heterozigot, 4g/5g heterozigot, hpa-1 heterozigot. 2 kaybim oldu maalesef
Banu26es ozgei o zaman kürtaj psikolojisini at üstğnden biraz rahatlamaya çalış 3 yada 6 ay doktorun ne kadar dediyseara ver sonra hamilelik planla. Bise aklındaki sorular sormak istediklerin bitincs uygulamayı sil gebe kaldığında tekrar yüklersin. Burası o süreçte pek iyi olmuyo. Kötü senaryolar insanı olumsuz etkiliyor 2 kere hamiel kalmışsın gene kalınca kan sulandırıcı kullanarak sağlıklı gebelik geçirirsin. Endişen korkun elbet olacak ama herşey allahtan. Zihnini rahatlatmaya çalış
ozgei Banu26es haklisiniz bir sure internetten uzak kalmak lazım…insallah tekrar kalabilirim düzgün ilerler,teşekkürler…