busratunk5 Hanımlar test yaptım saatler sonra pozitif çıktı 5 gün var reglime geç döllenme felan olabilir mi ? Adet gecikince kan testi yaptırmayı düşünüyorum
Betim busratunk5 saatler sonra çıkan sonuç doğru sonucu vermez canım.3 ila 5 dk arasında aldığın sonuç doğrudur
Babyy1S busratunk5 5dk icinde iki cizgi olması gerekli testiniz arkasında yazılan süre zarfından sonraki dakika geçersiz testtir yani negatif cıkmış sizinki
Eda06 busratunk5 aksine erken döllenme var canım regline 5 gün varken çıkmış benimde bir hafta varken çıktı adetimi beklemedim ertesi gün kan verdim ve kanda da çıktı
Elfg busratunk5 valla canım test bozuk geçersiz falan diyorlar ama bende ilk gebeligimde 1 saat sonra silik görmeye başladım hemen acile kan vermeye gittim döndüğümde iyice koyulasmisti test
iremgun busratunk5 ilk 5 ve en geç 10 dk içinde çıkan sonuç pozitiftir ama inşallah rabbim gönlüne göre versin. adetinize de baya var daha ben de gün sayıyorum 10 gün kaldı😀😀
Kalbim3 busratunk5 bende iki adet öncesinde test yapmıstım çıkmadı koydum bir kenara akşam eve geldim iki çizgi ama adet gördüm ondan sonra ama gebe olanda duymuştum
8-Cigdem-k Ben varım canım yaptım nereyse yarım saat sonra bı saat sonra belli oldu inşallah seninde öyledir Allah gönlüne göre versin 🤲
tugbaayaz busratunk5 arkadaşım akşam yapmış saatlerce beklemiş bakmış yok testi sabah kalktığında çöpe atmak için aline almış bi bakmış silik çizgi var ve sonuç şuan 1 yaşında kızı var inşallah seninde öyle olur
busratunk5 tugbaayaz ayy ne güzel ya inşallah benimde öyle olur bi içimi ısıttı yorumun yüreğine sağlık