MeltemNermin nurcakir58 tam anlarim diyemem ama atarsan bendekilerle bir oranlarini karsilastirabilirim. Insallah biz de dogumdan sonra o mutlulugu yaşarız herseyi unuturuz Allahin izniyle.
-Minnaklarin-annesi- nurcakir58 fotoğraf olarak paylaşabilirsin postuna ya da direk değerleri yaz kağıtta ne yazıyorsa
MeltemNermin nurcakir58 Canım bence doktora tam olarak sor. 50mm cok yuksek bir derece çünkü. Aklina takilan ne varsa tam olarak sor ki bilmemek daha fazla strese neden oluyor.
-Minnaklarin-annesi- nurcakir58 instagram kullanmıyorum canım raporda yazan kısmı yazsan anlarız muhtemelen sana 50 mm dediği 5 cm falandır
nurcakir58 -Minnaklarin-annesi- sol böbrek uzunlamasına 45mm sağ böbrek uzunlamasına 52mm 95 persantili. Üzerindedir infantil plikistik böbrek yaziyo
nurcakir58 -Minnaklarin-annesi- deisik ismi varmı burda farkli ölçümlerde var hangisi söyleyin yazıyım anlamiyorjm
-Minnaklarin-annesi- En boy yazmıyor zaten canım inşallah sağlıkla doğarlar ne diyeyim bilmiyorum artık kafam almıyor sürekli ağlamaklı oluyorum inşallah mutluluktan ağlarız
-Minnaklarin-annesi- nurcakir58 böbrekler ilgili olan kısmı pelvis diye geçiyo canım genişleme de oraya bakıcaksın