Mervetly Benim de bugün doktorum dedi böbrek büyümesi var takip edecez sadece en kötü ihtimal dedi en kötüsünü belirtiyorum böyle bişey olacak diye bişey yok bil diye söylüyorum doğumdan sonra düzelmezse ameliyata alınır dedi şu an takipteyiz 19.haftadayım benim de bebeğim erkek ve genelde erkek bebeklerde oluyor dedi
Duyguahmt Akg hiç hamileliğini kendine zehir etme. Bizde de vardı doğumdan sonra düzeliyor önemli bir sorun degi. Icini ferah tut bende hamileyken çok endişelenmiştim ama boşunaymış. Sağlıkla kavuşun ınsallah
GokAnne Bizde de var doktorum böbrek büyümesi demeyelim yanlış bi tabir bu idrar birikmesi diyelim diye uyardı beni idrarını tam yapamadıkları için ultrasonda büyük gözüküyormus, genelde doguma kadar düzelirmiş veya sonrasında sünnette vs
Akg Sinemin 4 m dediler şimdilik sadece ama takip edilecek 10 m ye kadar sorun olmaz dedi. Bizimki tek böbrekte ama
Sinemin Akg benim çift böbrek de büyük denildi devlette benimde 4.4 dü ben özele gittim riskli falan dedikleri için özeldeki doktorum da 7-8 mm ye kadar sıkıntı olmayacağını söyledi
MeltemNermin nurcakir58 Bizimdr iki bobrekte ama 50 mm nasil oluyor. Sınır 10 mm. 10 mm den sonra sorun teskil ediyor. 1 hafta once bizim iki bobregimizde 10mm olmustu. Doktorumuz 15 mm oldugunda bebegin bobreklerini kaybetmemesi icin doguma almak zorundayim dedi.
Tospikveannesi Akg canım benim bebeğimde kızdı aynı şekilde böbreğinde genişleleme vardı doktor doğumdan sonra kalmayabilir dedi doğduktan bir kaç gün sonra ultrason la bakıldı ve hiç bir şekilde genişleme yoktu😄şu an 7 yaşında ve hiç bir sorun da yaşamadık şükür
Akg Sinemin benmki 23 haftalıkken 4m çıktı İnşallah ilerlemez cinsiyet kız tek böbrekte var sadece büyüme. Bi sonraki randevuyu merakla bekliyorum iyi haber almak için