Bussylcn Arkadaşlar merhaba, ben 19.haftama girmek üzereyim. Detaylı ultrason çektirmeyi düsünüyorum ama gittigim hastanede 480tl istediler. İstanbul -Anadolu yakasında daha uygun fiyatla ultrason cekip memnun kalaniniz var mi acaba?
zeyzey95 Bussylcn Pendik Halil mesuta yaptırıcam çok iyiymiş 45 dk 1 saat falan bakıyormuş CD rapor renkli fotoğraf veriyormuş 390 TL arayıp randevu aldım 18-22 arası bakıyorum 22ye çok kalmasını tavsiye etmiyorum net görünmüyor dedi 21+3 de gidicem ayın 1inde
MiniKaya Bussylcn canım ümraniyede zeynep kamilin peritanoloji başasistanı erbil çakarın özel kliniği varmış 280 e yapılıyormuş hem renksiz ultroson veriyomuş yüzünü renkli ultroson veriyormuş cd vermiyormuş ama video çektiriyomuş gidenler çok memnun bende oraya gideceğim bilgin olsun 😊
_canan_3545 Bussylcn Pendikte Dr. Halil Mesut var kesinlikle tavsiye ederim doktor bey hem ilgili hem güleryüzlü hemde korona süreci içerisinde hamilelere kesinlikle ayrı bir ihtimam gösteriyor kliniği tertemiz ve ayrıca temizliğe özen gösteriyor doktorla aranızda kocaman bir koruyucu var ve doktor bey sizinle en ufak detayına kadar ilgileniyor üstelik kadın doğum doktorunuzun şüpheli gördüğü birşey olursa tekrar gelin ben ücretsiz bakarım diyen biri kesinlikle gözü kapalı tavsiye ederim
Blackpink Bussylcn @ Bussylcn umraniye santralde zeynep kamilin dr.erbil cakar’in klinigi var. Ben cok memnun kaldim. Esimi iceri aldi bizimle muhabbet etti. Esime video cektirdi. Herseyi detaylica anlatti.hatta bebek yuzunu gostermedi git yarim saat yürü tekrar gel bidaha bakalim dedi. Tekrar bakti ugrasti ama bizim nazlimiz yüzünü göstermedi. Baya ilgili Cok tatli dilli iyi bir dr. Tavsiye ederim. Fiyati nakit 280. Kredi kartina 310.
_canan_3545 zeyzey95 kesinlikle tavsiye ederim Ben gittim ve aşırı memnun kaldım hem ilgisinden hem anlatımından ayrıca kliniği çok temiz yani O parayı sonuna kadar hakeden bi isim
Sera34 BEnde yarın sarıgazide dr aylin tekin kaşıkçı var oraya gideceğim doktorum önerdi ve arkadasım gitmiş çok memnun kalmıs bütün herşeyi en detaylısına kadar verıyor çok ilgili bi doktor muş
Bussylcn zeyzey95 ben simdi arayip randevu aldim. 29hazirana verdi randevuyu. Esleri pandemi sebebiyle iceri almiyolarmis artik verdikleri cd den gorcekler bebekleri mecbur😊
zeyzey95 Bussylcn banada 29 hazirana vermişti sonra ben 1ine aldım 😂 sana kim söyledi eşleri almadıklarını
Bussylcn zeyzey95 bana ptesi ve cuma gunleri burdayim demisti sadece ama size carsamba gunune randevu vermisler. Doktorun kendisi soyledi esinizi koridorda bekletmek zorundayim iceri alamam dedi
Bussylcn Blackpink burdanda bi bilgi almak istiyorum ama internetten telefon numarasini bulamadim, rica etsem numarayi yazar misiniz?
MiniKaya Fata2014 memnun kaldınmı canım eşini aldılarmı seninle beraber ? Sanırım yüzünü göstermese çıkıp dolaştırıyomuş sırf yüzünü göstersin bir fotograf versin diye doğrumu ?
Fata2014 MiniKaya benimki yüzünü gösterdiği için o kısmı bilmiyorum eşimi aldı içeri gayet güzel anlattı ilgili sorularınıza karşı cevapları veriyor