Duygu4444 Folik asiti kullandıktan sonra hangi vitaminlere kaçıncı haftada başladınız doktorunuz başlatırken kan değerlerinize baktı mı yoksa gelişigüzel veriyor mu
Cigdemveminik Duygu4444 15. Haftada tahlil yaptı demir hapı kan ilacı ve multivitamin verdi folik asiti ozamn bıraktık
Kasimannesi_ Duygu4444 doktor bana 12 haftalıkken folık asıt bırak dedi ama ben bir kutu daha kullandım. sonra da almoni diye vitamin verdi bir de devit kullanıyorum.
zeyzey95 Duygu4444 11+4 de bıraktım folikasiti tahlil yapmadan d vitamini decavit ve kan ilacı verdi gynoferon sonra doktorumu değiştirmiştim 18+4 de decaviti bıraktırdı magnezyum başladım başım çok ağrıyor diye bebek biraz iri diye bıraktırdı galiba decaviti
Duygu4444 Cigdemveminik bana tahlil yapmadan 13.haftada bırakırsın demişti öyle bıraktım inşallah sıkıntı olmaz dahada hiç bir ilaca başlamadık☺️
Duygu4444 zeyzey95 ihtiyacınız kalmamıştır muhtemelen bende şuan hiç birşey kullanmıyorum tedirginim açıkçası birşey olur mu diye. 14 haftalık olduk