Celestina Merhaba, ateş ölçer olarak hangi markayı tercih ettiniz? Temassız mı almalıyım? Fiyatlar da çok yüksek 😣
EbrarBilgem Celestina en doğru yanıt veren koltuk altından ölçenler diye duydum temazsız havayıda ölçüyormuş değeri bir fazla çıkarabiliyormuş ama yinede karar sizin tabi ben koltuk altından olanlardan alıcam ☺️
Cigdemveminik Celestina temazsızları önermiyorlar kesnlkle bn braun kulaktan ateşölçer aldm evde ölçüyoruz eşimle snra civalıyla ölçüp test ediyoruz doğru sonç veriyor🤗
Cucu2015 Celestina temassızlar yanlış ölçebiliyor. Doktor bize koltuk altından ölçen bir şey alın dedi. Temassız kullanıyorduk. İyi bir koltuk altı ölçer veya kulaktan düşünebilirsiniz.
brcaky Cigdemveminik ilk 6 ay kulaktan ölçeride önermiyo doktorlar ya koltukaltından olanlada durcakmk bebek ölçerken bilmiyorum hiç🤔
Cigdemveminik brcaky bn hastanenn çocuk doktoruna sormştm kulaktan ölçer önerdi 🤷🏼♀️ İlk 6 ay ölçülmz feln demedi ama koltk altı ölçerde aldm bn ne olur ne olmaz diye
seymaklc Koltuk altından ölçeklerin 8 10saniyede ölçekleri var onlara bakabilirsnz.bn braunun koltuk altı olanını aldm herkes çok önerdi