RukiyeOzdmr yok canım çok şükür şuan 16+2 olduk . Daha önce doğum yaptığım dr a randevu alamadım o an dr aramakta aklıma gelmedi devlette her hangi bi dr randevu aldım ertesi gün sabah a verdiler sonuçta sadece görürüm sonra diğer dr da devam ederim dedim neyse gittik muayene ediyor şekil bozukluğu var kesede dedi ilaç vermeyecekmisiniz oğlumda da vardı dedim 10 gün sonra tekrar gel bakalım dedi gerçi 10 güne kalmaz 3 gün içinde kanama şikayetiyle gelirsin bu sağlıksız gebelik hiç ihtimal bile yok kese kendini hayatta toparlamaz dedi ama lakayıt bir şekilde konuştu gülüyor komik ne varsa bu durumda benim gözlerim doldu bir de folik asit günde kaç kez kullanıyorsun dedi 1 dedim aferin dedi güldü başka zaman olsa kesinlikle sessiz kalmam ama kendi derdime düştüm hemen dr ma msj attım anlattım konuştuk foto attım sağolun rahatlattı ama inan o 1 hafta sürekli çamaşırıma bakmakla geçti sevinemedim üzülmem de çabası oldu o yüzden oluşma aşamasında kesede şekil bozukluğu da olabiliyor canım erken gitmek avantaj değil maalesef en azından 6+5 de gitmelisin bir de gideceğin dr önemli