Hulya51 Şimdiye kadar owli diye bi konseyi gözüme kestirmiştim. 36. Haftada göbekten ölçüm yapıp sipariş edecektim. Ama yorumlara denk geldim e bebek te. Kimse memnun değiş. Kaliteli denenmiş bi korse lohusalık için… var mı öneriniz?
YagmrK Hulya51 yamuna marka korseyi çok övüyorlar yorumlar da iyi ben onu düşünüyorum ama araştırırsanız belki istediğiniz gibidir
Duru999 Hulya51 Salam. Hamileykenmi takiyoruz ya sonrasi? Hic bilgim yok 🤷♀️ aciklarsaniz sevinirim😇
Hulya51 YagmrK evet ya bi marka daha vardı ama neydi diyip duruyorum. Çok teşekkür ederim buna hemen şimdi bakacağım
Ozdmrkbraa YagmrK evet bende o övenlere istinaden firmayı aradım hangisinden almam daha sağlıklı olur diye doğumdan 10 gün sonra kullanmaya başlamanız gerekiyor bunu ölçülerinize göre ayarlayabilmemiz için dediler hem tayt olanı hem karın için olanı sipariş vericem bende
ElifOncul YagmrK hangi model korsesi daha uygun lohusalar için biliyor musunuz ? Toparlayıcı kategorisindekiler mi?
Hulya51 Duru999 sonrası için. Şuan 33 haftalığım hazırlıkları tamamlıyorum işte yavaştan. Göbek sarkmaması ve çabuk toparlanması için sürekli takın diyorlar.
Seter Duru999 hamileyken dar giymek bile sakıncalı tabii ki doğumdan sonra göbeğimizi toparlamak için kullanıyoruz ☺️
Hulya51 Ozdmrkbraa yamuna Yı mı aradınız? ben de arayayım ya ölçüyü sanırım 36. Haftada göbek çevresi ölçeceğiz ve 12 cm aşağısını hesaplayıp beden tablosuna bakacağız. Ama bu marka içim farklı bir durum olabilir
YagmrK Ozdmrkbraa şuan 72 kiloyum acaba kaç beden almam lazım ki? Sezeryan olalı 5 gün oldu ikiz bide bebeklerim karnım kaldı şuan 4 aylık bebek de içimde unutmuşlar 🙈🙈
YagmrK ElifOncul askısız olandan düşünüyorum bende karın toplayıcı olanı. Ama tek kararsız kaldığım nokta kaç beden almak lazım?? Sezeryan olalı henüz 5 gün oldu doktora soracağım ne zamandan itibaren takıyım diye ama beden bilmiyorum hiç korse kullanmadım 🤔
Hulya51 Fatma4185 tabi tabi. Yani benim yakın çevremdeki herkes sezeryan normal doğum hemen başladı. Yine doktorunuza danışın. Ama ben her iki ihtimale karşı da alacağım normalde olsa sezeryan da olsa. Yalnız sezeryanda dikiş olacağı için Hemen takılmayacak
glbyz1998_ Bende bu gün aldım daha trendyoldan cırtlı ayarlanabilir 35 tlye düşmüştü kargo bedava doğum sonrası korse diye satılıyor sezeryandan sonra cırtlı daha iyi oluyormuş bi yakınım kullanmıştı
Ozdmrkbraa YagmrK istersen bi ara sor kuzum bana böyle dediler zaten bugün sipariş versen o gelene kadar 10 günlük olmuş olursun 🤭 hayırlı ömürlü olsun bebişlerin 😍
YagmrK Ozdmrkbraa sağol teyzesi tesekkür ederiz ama küvözdeler şuan solunum desteği alıyorlar dualarınızı bekleriz