nurella42 Merhabalar arkadaşlar eşimin işi dolayısıyla ben konya ya gitmek zorundayım 17 haftalık gebeyim kendi acımdan riskli bir gebeliğim var erken doğum riskim var bana doktor ve hastane önerisinde bulunurmusunuz kafayı yemek üzereyim artık 🤦🏻♀️
esrAlp nurella42 Ali Acar ın kendi özel Muanesi de var ama sadece riskli gebelere bakıyor bir de randevu sistemi bozuk çok beklersiniz
Yaseeeeemen Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Perinatoloji servisi Prof doktor Kazım gezginç veya Prof doktorAli acar
nurella42 esrAlp evet bunu çok duydum perinatoloji uzmanı prof doktor metin çapar varmış onunla konuştum şimdi sıcak geldi sesi bilginiz var mi
esrAlp nurella42 canım ilk gebeliğim ölü gebelik oldu takibini ve kürtajımı Metin Çapar yaptı Metin hoca iyidir Medicanadaydı o zamanlar şimdi muayenesi var biraz paracıdır
esrAlp nurella42 merkezde oturacaksınız en iyisi Medicana ya gidin özel muane yerleri düşünmüyorsanız
nurella42 esrAlp teşekkür ederim metin hoca perinatolog değil daha çok jinekoloji alanında uzmanlık yapmış ona gitmekten vazgeçtim en iyisi ali acar diye düşündüm ve gittim gece 11.30 gibi muayene oldum biraz yoğun bir doktor ama ilgisini beğendim uzun süre bakti konuştu ona devam etmeyi düşünüyorum
nurella42 Ayca6868 evet bende ona başladım artık inşallah hayırlısıyla sonuna kadar da ona devam etmeyi düşünüyorum
Ayca6868 nurella42 canım aslında bizde ona devam etmek istiyoduk ama doğumu meram tıp fakültesinde yaptiriyomus ben yaptirmiyorum dedi bizde vazgeçtik biz bide aksaraydan gidiş geliş yapıcaz tabi o da var
nurella42 Ayca6868 tmm ben konuştum acil bir durum olursa ve başka bir hastanede doğumda veya şehir dışında olursam başka bir uzman arkadaşı görevlendirdim dedi. Benim sezeryan olacak günlü olursa da ben girecem dedi