Cigdemveminik Suzuk 28. Haftadan beri azdı bnmde 4cm demişti doktorum şuan 34+3 üm normale yakn seviyeye geldi şükürler olsun havuç suyu içtim hergün sende içebilrsn işe yarıyorr
Selin648 Cigdemveminik sabah akşam havuç suyu içiyorum sürekli hafif yemekler ekmek falan hiç yemiyorum sürekli sulu yemekler yiyorum 3 litre su içiyorum kavun karpuz yiyorum şekerim yok diye siz başka neler yaptınız düzeldi acaba ?
Cigdemveminik Selin648 tam olarak dediklerini yaptm aslnda çok su içtm 4 lt felan karpuz çok iyi bol su oldpu için havuç suyunu ilk hafta sabh akşm içtm snra sadece akşmları içtm fazlası zararlıymş doktorum demişti inşallhhh seninde düelir stres yapma güEl düşün 🙏🏻
Melmel35 Selin648 benim 5.5′e kadar düştü birebir aynı şeyleri yaptım ve 0 hareket ile 7.2 civarında şu an. Sadece yatak istirahati yapıyorum, doktorum bol bol sıvı harici istirahat verdi. Hareketin çok fazlaysa kısıtlamanı öneririm ekstra olarak. 29+3′ten beri bu sorunla uğraşıyorum şu an 33+2
Melmel35 Suzuk kaç haftalık canım. Benim 29da 5.5ti ciğer geliştiriciler bol sıvı ve sabit yatak istirahati şu an 33 hala yatıyorum
Melmel35 Suzuk bu haftalar herkesin patladığı haftalar herhalde ya, benim de 7 civarlarına yükseldi daha yeni. Doğsa bile çok büyük problem olmaz ama tutabildiğimiz kadar tutmaya çalışacağız dedi, yatıyorsun ne kadar takip edecek peki seni