Busravebebegi Kızlar yeni sezaryan oldum sütüm gelmiyor gelmesi icin ne yapmam lütfen bilgisi olan yazsın
Cansel76 Busravebebegi günde iki defa duş alın göğüslerinize masaj ve bol bol derotu yiyin bide bulgur kuru soğan
Damla123- Busravebebegi canım pompa al pompa ile sağ yumuşat memeni ver biliyorum çok zor biliyorum çok canın yanacak ama pes etme göğsün sert ve bebeğin minik olduğu için ağzına tutamıyor. Benim de öyle oldu hatta doktor bir haftaya gelir dedi ama benim 4. Gün geldi ama çok mücadele ettim sende aynısını yap ama pompa ile sağdığını verme ona alışmasın memeni ver o atsın sen ver
Damla123- Busravebebegi bir de göğsüm o kadar sertken ben duş almadım sakıncalı olur sıcak su sütüpeynirleştirebilir Mastit falan olabilirsin Allah korusun
YagmrK Busravebebegi öncelikle hayırlı evlat olsun inşallah. 😊 Ben elektrikli pompa almıştım 2 saatte bi pompa ile sağ ilk sağdığımda 1 tatlı kaşığı kadar anca gelmişti ama hemşireler pes etme olmasa bile sağ insin dediler. Önce Sıcak su torbasını 5 dk bi göğsüne 5 dk diğer göğsüne koy sonra makine ile sağ anne çayları var ben ben humana still tee almıştım faydası olmuştu ama yok diye pes etme olmasa bile sağ sen iner inşallah
ElifOncul Ilık kompress yapın göğsünüze. Birde emzirme çaylarından içebilirsiniz. Ayrıca göğsünüze masaj yapın
ElifOncul Busravebebegi bide sanırım kuru incir i suya atıp bekledikten slnra inciri yiyip suyunu içmek de iyi geliyor
Atike0134 Canım bunlardan önce sadece yapman gereken tek şey stres yapmamak gelmiyorsa bile bebegını al emzirmeye çalış ve sütüm sana yetecek de inş gelir İnan stres her şeye zarar yetememezlik hissıne falan kapılma