Angelsmom Buzdolabından ve mutfaktan komple tiksindim. Tiksine tiksine yemek yaptım. Yiyecek olarak da haşlanmış yumurta ve tavuktan tiksindim. 14. Hafta bitmek üzere hala yumurta ve tavuk yiyemiyorum.
Duyguyusuf Tatlı ve içinde şeker olan herşeyden pastanelerin önünden geçerken bile midem bulanıyor çay soğan sarımsak kızartma ve sucuk ayrıca deterjan kokuları🤢16 haftalığım ilk zamanlardaki gibi olmasada hala bu saydıklarımdan midem bulanıyor 😅
Rabiamesut sblaltnky Yemeklerden uzaklaştım ben😔günlerce aç kalsam sanırım elimi sürmem yağlı baharatlı yemekler görmek bile rahatsız etmeye yetiyor,ama poşet poşet meyve yerim😁ekşi şeyler görüp de yiyememek resmen içimi yakıyor🤤🤤Yumurtadan tiksindim 21 haftalık hamileyim en fazla iki tane o da zorla yiyebilmişimdir🤷🏻♀️
sblaltnky Rabiamesut yaa o bende de vardı benim 3 ayımı aldı ama şimdi düzeldim inşallah sende düzelirsin♥️
Fatma4185 sblaltnky ben daha hamile oldugumu bilmeden kendi yapdigim yogurttan tiksinmisidm bi hafta once bayila bayila cacik yapip yiyodum bi hafta sonra yogurt corbasi yapdim nasi kalkdigimi bilemedim sofradan kavanozlara yaparim ben yoğurdu 3 kavanozu acdim kokladim döktüm acdim kokladım dokdum bunlar bozulmuş diye ve esim hala israrla kokmuyodu onlar bosuna dokdun der hala.suan annem yapiyo gonderiyo yogurdumu.ve gecende ispanak yapmisdim ondan bi irkildim ama onun disinda cok afedersinz ne kusmam ne koku hassasiyetim baska hic olmadi
Necla38 Eti çok asırı seven bırı olarak etten ve tavuktan tıksındım, salça, yumurta, ekmek hatırladıklarım bunlar
Eemmyy Herşeyden ama herşeyden tiksindim🙄 Eşimin kokusundan, kendi ten kokumdan dahi..😒Yiyeceklerden çok fazla olarak Soğan, sarımsak, salçalı yemek, Çiğköfte, acı we ekşi şeylerden tahmin edemeyeceğiniz derece tiksindim we tiksiniyorum 🤮
Misssimsek sblaltnky taze fasulyenin piserken ki kokusu beni mahvediyordu ama pislikten sonra yiyordum sıkıntı yok. Ilk zamanlar bide çay icememistim. Onun dışında çok şükür herşeyi yiyip içtim. 36 olduk öyle çok mide bulantısı yaşamadım herşeyi yiyebildim.
sblaltnky Pinkyellow yaa benide mantardan tiksinmek çok korkuttuda ondn hiç tiksinmedim bi tek pizza ve kaşarlı sucuklu pide 🤣
Srzrk sblaltnky ilk 4 ayda birçok şeyden tiksinme oldu. Ama en ağır yaşadıklarım maya kokusu, kahve kokusu ve et. ☺️
Merve4121 Türlü yemeği ve tavuk fasulye vede sigra içen bir insan dim tiksindim ve bırak tim kokusu çok rahtsız ediyor kusacak kadar 😏😞
maras46 sblaltnky ramazan bayramında yaptığım herkesinde çok beğendiği havuç dilimi baklavadan tiksindim hala şerbetli tatlılara uzağım aklıma bile getirmek istemiyorum, sırf bu yüzden çayı şekersiz içmeye başladım