_mucizem_ Seva_aa benim sezeryan tarihim 10.07 Allah nasip ederse Almanya’da yaşıyorum 3 günüdür 120 lerde düzenli sancım var açılma olmadan sezeryana alamayacaklarını söylüyorlar 😔
Ern _mucizem_ çok saçma. Geçen sen öyle deyince eşime söyledim kızı ameliyata almıyorlarmış sancı çektiriyorlarmış sezeryan olacağı halde diye çok saçma öyle şey mi olur dedi
Sevgiarf _mucizem_ canım sezeryan olacaksan açılma niye bekliyorlar anlamadım sezeryan kararı verildi mi kesin
Hulya1212 Ben ıkı sezeryan oldum suan 3. Olacak ınsallah türkıyede nasıl olur bılmem ama burda oyle hemen senı sezeryan yapmıyolar öncelık normal doğum ben 21 saat cektım sancı atesım yükselınce mecburı sezeryana aldılar
_mucizem_ Hulya1212 ayy ben perişan oldum 3 gündür 😔 nasıl olacak hiç bilmiyorum vücudum mahvoldu çok yoruldum 2 saat uyku her gün o kadar ne yapmam gerekli hiç bilmiyorum 😔
cankiz1010 _mucizem_ canım afedersin ama bir kaç kere ilişkiye girin açılma yapar doğumu tetikler tabi riskin yoksa
Hulya1212 _mucizem_ cnm kelın ilacı olsaydı kendı başına sürerdi inanki bende bu konuda hıc bılmıyorum ama zaten sezeryan olacaksan acılmayı nıye beklıyolarkı sıcak suya felan gır yürüyüş yap yanı ınsan o acıylada bısey yapamıyokı rabbım yardımcın olsun 🤲🏻
_mucizem_ cankiz1010 riskim yok canım denemediğim şey kalmadı İnan ki pilates topu hurma merdiven yürüyüş çömelme yok olmuyor 🤦🏻♀️
cankiz1010 _mucizem_ Allah’ım kurtarsın her seni gördüğümde çektiğin sancılar geliyor benimde çok kaburga ve adet sancıları gibi sancılarım var uyuyamıyorum Allah’ım bşr avazda kurtarsın
_mucizem_ cankiz1010 Allah razı olsun 🤲 Allah yardımcın olsun canım. Valla doğum sancısında günah dökülür derler çok zormuş 😔