ecembugra53 Bsetly hissediliyor canım 😊🧿 tabi bu kişiden kişiye de fark olur canım yani ben ilk 17. Haftamda hissetmiştim suan 21 deyim canım tekmelerini net hissediyorum canım 😊😍
Nur1126 Bsetly 24+5 hareketleri çok net hissediyorum ama düzensiz sabahları ve akşamları hissediyorum diğer kalan zamanda bazen hissederim bazen hissetmem
Fatma_ali_38 Bsetly 24+2yiz kızımla.Oldukça hareketli bir bebek🥰 Çok rahatlıkla hissadiyorum artık.özellikle yemeklerden sonra🤭hemen hareket etmeye başlıyo🤭
Hashasim2020 23 haftalığım düzensiz hissediyorum bazı günler çok hareketli bazı günler az hissediyorum
Bsetly Hashasim2020 benimde çok düzensiz canım ondan bende tedirgin oluyorum bide karnın geriliyor mu
Bsetly Hashasim2020 bende 23haftalığım canım bende düzensiz oluyor bende o yüzden tedirgin oluyorum normalmiş o zaman bide karnın geriliyor mu geceleri özellikle
Zeynep1912 Bsetly benim bebeğim çok hareketli ama iki gün üst üste hiç hareket hissetmedim doktorum çok yorulduğun zaman normaldir dedi içiniz biraz olsun rahatlar umarım 🙂
Hashasim2020 Bsetly bazen davul gibi oluyor sabah kalktığımda yumuşak oluyor genelde gün içinde taş gibi olduğu oluyor o da düzensiz🙊