ecembugra53 Merve1192 ne denek canım az daha bekle annesi sen 😊💙 o duygular. Cok güzel sende yaşayacaksın canımm😊😍
Ayseturkoz Dlrdngl ben 21. Hafta da sağlık ocağında kalp atışlarını duydum canım 21 22 haftalıkken bakıyorlar
Merve1192 gupsemnur kullandıkları alete göre mi değişiyor acaba anlamadım ben de canım büyüyünce duyabiliriz dediler bana da
Unlukacar Merve1192 ben 17.haftamda tetenoz aşısı için çağırmışlardı ozaman ben söylemeden bakmışlardı canım rutin kontrol olarak
gupsemnur Merve1192 olabilir bizim ebe öyle dedi 11haftada dinlemeye çalıştı 1-2 hafta sonra tam net dinlenir dedi
HafsaRumeysa Merve1192 burda hic almiyolar sikayet edcm artk gercekten heryerde acilmis.cunku kapiya serit cekmisler ilac yazdirmaya gidiyorum kapidan veriyosun doktora veriyo yazdirip getiriyo
Merve1192 HafsaRumeysa çok ilginç sağlık bakanligini arayıp bilgi alın bence bulunduğunuz bölgede virüs çok mu acaba
Nesrin54 Merve1192 saglık ocagındaki makina ile 20lerden sonra baktılar kalp atisina Daha once bakiliyor nu bilmiyorum canım. Cunku doktorlardaki gibi bi cihaz degil daha basiti
Mrsozbekci Merve1192 20 veya 21. Haftadan itibaren bakıyorlar daha öncede bakarlar ama duyamazsalar evham yapmana gerek yok