Merve1192 Sağlık ocağında bebeğin kalp atışı kaçıncı haftadan itibaren duyuluyor acaba sabah tahlil vermeye gitcem de içimde de evham oldu en azından ona baktirsam kontrol gününe kadar rahat edebilirim diye aklıma geldi
Dlrdngl Merve1192 sağlık ocaklarında bakılıyor mu ya benim de geçen gün tansiyonum çıktı o günden beri hareket yok korkuyorum randevum perşembe mecbur bekliyordum sağlık ocağında varsa bende sabah bi koşu gideyim
Mircet Merve1192 tam olarak şu haftadan sonra diye bilmiyorum ama 26. Haftamda rutin kontrol vardı hemşire bi bakalım demişti belki rica etseniz bakar
Buselensi Merve1192 ben 27 de falan gitmiştim kontrole hareketler az demiştim el dopleriyle bakmıştı canım hareketlerini hissetmiyorum falan dersen bakarlar
Merve1192 Dlrdngl var canım da belli bir haftadan sonra bakiliyormus cihazlardan dolayı ama kaçıncı haftadan sonra onu bilmiyorum
Turkoglu Dlrdngl evet var sağlık ocaklarında sadece kalp atışını dinleten küçük bi cihaz var ben her gittiğimde bakıyorlar saolsunlar
ecembugra53 Merve1192 inş canım seninde o günlerin gelecek merak etme ama bir sor istersen canım erken den duyuluyor mu bilmiyorum
Merve1192 ecembugra53 Damla_K bbhhrr5289 Buselensi yba Tuba-15 Selin17 _Koncuy_ Melk111 Prenses58 Zeynepli1234 Cemrenur Sweetmerve Misssimsek cico-20 4345ba durununannesii dorukhan_nehirada_moms Evet kızlar küçükmüş bakması için 🙈 ilerleyen haftalarda bakarız dedi doktor kontrolünü beklicez artık el mahkum. Teşekkür ederim hepinize cevap verdiğiniz için 💕
Dlrdngl Aygul01 on yedideyiz canım ama doktor bi hafta önden gidiyor demişti en son belki duyulur diye ümit ettim
yba Merve1192 duyulmaz canım 19+0 da çok derinden anca duyabilmiştik. Duyamazsak telaşlanma demişti bana ebe. 20+ haftadan sonra bakılıyor normalde.
Aygul01 Dlrdngl anladım sağlık ocaklarında 20 haftadan sonra bakıyorlar diye biliyorum. bide o haftalarda sürekli hissetmezsin çok kucuk daha ama yinede bi sor istersen.
_Koncuy_ Merve1192 dün görüştüm ebemle tetonoz için gideceğim de 18 haftalık olacağım kalp atışı için küçük dedi
Melk111 Merve1192 20. Haftadan sonra ordaki cihazdan duyulabiliyor ben sürekli oraya gidip kalp atışlarını dinliyorum
HafsaRumeysa Merve1192 saglik ocaklariniz acildimi bizim burdaki hala iceri almiyo kimse soylesem sikayet edin nasil almiyolar hasta alımı heryerde basladi diyo
Merve1192 HafsaRumeysa açıldı canım hatta hiç kapanmadı burda ateş oluyorlar soru soruyorlar ve sadece hasta kişiyi alıyorlar içeri
Prenses58 Merve1192 ben sağlık ocağına 14 haftalıkken gitmiştim duymuştum kalp atışını ebe ye soyleyin baksin