Irmakkk21 Bazı geceler uyuyamıyorum çarpıntım mi var Bi sıkıntı var sanki ama anlamıyorum yok uyuyamıyorummmmmm
Dlrdngl Irmakkk21 bende öyle uyumam sabah altiyi buluyor on birde de kalkıyorum yine uyumak yok ama çok uykum var düşünmekten stresten gözüme uyku girmiyor. Allah yardımcımız olsun
Emren Irmakkk21 aynı sorunu yaşıyorım bir heves yatıyorum saat 2/6 arası uyanıyprum bu ara bacağımda çok kasılıyor deli olucam göZümden uyku akıyor ama yok gün ağarmadan uyuyamıyprum
Irmakkk21 Miray_38 Amin cümlemizin inşallah şuan derdi sıkıntısı olan herkese yar ve yardımcısı olsun 😪
Irmakkk21 Dlrdngl alla alla niye böyle oluyor yahu gece uykusu lazım asıl bize🙄 uyanıyorum 10 dk bir deli oldum bende kalktım daha uyumayacam😪
Melis12 cilem01 aynen öyle suan uyandım bende midemde dehset bir baskı var uyuyamıyorum 35. Haftadayım bende😩😩😩😩
Muhammedfunda9720 Ben de devamlı bacaklarımı hareket ettirmeknzorındaymışım gibi oluyor garip bişey oluyo bacaklarımda uyuyamıyorum ağrı değil sızı değil adını koyamıyorum off
Irmakkk21 Muhammedfunda9720 o bende iki hafta önce vardı düzenli maden suyu ve muz yedim geçti çok şükür
Vijdan Muhammedfunda9720 huzursuz bacak sendromu senelerdir çekiyorum variste var havalar ısınınca hepten kuduruyo soguk su tutmak gündüz yürüyüş yapmak ve kalp hizasindan az yukarda dinlendirmek gerekiyor bunlar haffletiyor biraz sorunu
Irmakkk21 Azizim ay kız şuan burda ezan okunuyor dua ediyorum sana rabbim kazasız belasız hayırlı ile kucağına aldirsin inşallah hiç mi hiç acı sızı hissetme ❣️
Gulinal Bende yaklaşık bir aydır böyleyim. Her gece resmen 2 -6 arası nöbette gibi hissediyorum kendimi 🥺🥺 son 18 gün kaldı artık dua ediyorum resmen 😔👶🏼
Irmakkk21 Gulinal oh maşallah rabbim kazasız belasız tamamına erdirsin inşallah sonra gene uykusuz kalacaksın ama yanında kuzucugunla 💕🙈
Gulinal Irmakkk21 valla o şekilde uykusuz kalmaya razıyım ☺️ Böyle hem kusuyorum hiç bitmedi kusmalar , hem uykusuz daha zor geçiyor hiç değilse sağlığım iyi olsun bebeğimle uykusuz kalayım 🥺☺️☺️ Darısı aizinde başınıza biran önce sağlıkla kavuşalım 🙏🏽