Gamzekrkya Merhaba güzel anneler ve anne adayları benim size sorum var cevap verirseniz cok sevinirim ben gecen ay 13 de adet oldum daha olmadım ve 2 kere korunmadım şüpem var ama yok gibi de test yapmadım erken diye sizce nasıl anlarım
ECeren Gamzekrkya 10 gün gecikmişsiniz hemen kadın doğuma rand alın ya gebesiniz yada Allahım esirgesin tedavi gerektiren bi durum olabilir 🙏🏻 Gidin aksatmayın lütfen ☺️
Meriwa Gamzekrkya 10 gün geciktiyseniz varsa cıkar yoksada nasip cıkmasa bile aile hekimliğine gidip sabah erkenden kan verin
Gamzekrkya Meriwa teşekkürler ben biraz daha beklemek istiyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Meriwa Gamzekrkya canm varsa zaten cıkar 10 gün normal değil ben adet günüm de yaptım cıktı sen bilirsin otur bekle
aslidny Gamzekrkya hayal kırıklığından öte hamile değilseniz bile 10 gün gecikme hiç normal değil belki de tedavi gereken bir durum vardır bence en kısa zamanda doktora gidip durumunuzu netleştirmek. Bu şüphe ve stres hamileyseniz bebeğiniz için hiç iyi değil. Gönlünüzce olsun🤗
Srzrk Gamzekrkya Hayal kırıklığı için baya beklemişsiniz bence zaten 10 gün geçmiş. Şayet hamileyseniz 1 buöuk aylık gebe olabilirsiniz. Bir test yapın veya bir kan verin ve durum neyse yüzleşin bence. Hakkınızda hayırlısı olsun
nurseliny Gamzekrkya henüz ilk denememiz sanırım, sakin karşılamakta güzel iyi ilerlemişsin bekleme sürecinde gayet yeterli 10 gün gecikme 😊 yarın test yapın inşallah , Rabbim gönlünüze göre versin