Ygmrcfr Tulay_448 Benimde kızım olcak bugün bende hissetmedim korktum da olmazsa yarın sağlık ocağına gidicem canım
Caglab Tulay_448 Ilk gebeliğim.16.haftadan beri hissediyorum kızımı. Şu an 20.haftadayim. Çok hareket ediyor 😁 sürekli tekmeliyor. Bayaa güçlü bir kız olacak😊
Ygmrcfr Tulay_448 İlk gebelik o yüzden insan tedirgin oluyor ben 17 haftadan beri hissediyorum bugün hissetmeyince korktum biraz
Nadiscim İlk gebeliğim 22.haftamda hissettim hareketini ama öyle büyük birşey bekleme yani canım 20.haftalarda hemen olmaz diyorlar zaten
Tulay_448 Nadiscim oylemi ben tekmelerini bayaa hissederim diyordum Ozaman ınsallh boşa evham yapıyorum dur
Slnilayda Tulay_448 biz cinsiytimizi bilmiyruz ama 16 haftadan sonra hisetmeye basladim pit pot minik atiskar 22. Haftadayim 20 den sobra bariz artik disardan bile dikktli bakinca tekmlerimiz hissediliyor . Sukur her gun duzenli hisettiryor . Kisiden kisiye degisyormus 2. Gbligim bnim bide ilk gbligimde kizimda vaya 25 hftkik fln hisetmye baslmistim
Humaninannesi20 Şurada 3 gündür çooook hafif hissediyorum farketmesem farketmem.19+3 iken doktorumdaydım hala hissetmiyorum normal mi dedim 22.haftaya doğru hadi en iyi ihtimal 21. haftada hissedilir zaten normal şu an 24.haftaya kadar endişe etme demişti
Humaninannesi20 Mısır patlar gibi oluyordu karıncalanma oluyordu ama o rahim büyümesiymiş doktorum öyle dedi
Yildiz95 Tulay_448 bizimkide 21. Hftada hissetttim doktr bile kontrollerimde tembl bi kiz diyordu sirti hep dönüktu ne ypsa cevirmiyodu kndini😂😂