Biles_46 Zehra333 sen bekle hastalığın geçsin öyle git o yeni yeni oluşuyodur varsa inşallah vardır bebiş
Nil-Beyza Zehra333 ayyyyyyy ismini gördüm bir heyecanla açtım mesajını canımmmm çok ümitli bir haber inşaAllahhhh tamamına erer güzel haberi de verirsin😍😍😍😍😍 inşaAllah bebeğin seninledir 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️❤️❤️
Zehra333 mlsmrtgl yok sadece dün ovülasyon yaptım günlerdir bulantı var herhalde gece üşüttüm diyordum ama geçmedi hala
Homesweethome Zehra333 Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz🐘daha 5 gün varmış çıkmazsa da moralini bozma ama 🙏
Miniik Zehra333 ümitlendirmek istemem ama bende gebelik testi yapmadan önce son kalan ovülasyon testini yapmıştım ve koyu olduğunu gördüm sonra test yapmıştım ve pozitif, inşaallah vardır benimki de bundan Bi tık koyuydu sadece 🤲🤲💕
Cemrenur Zehra333 ne zaman unutursan o zaman oluyor canım 1 sene olmadı aşılama yapacaktık diger adeti bekliyorduk bi bakmışız hamileyim şok olmuştuk son adeti unutmuştum zor.bela buldum hatta😬 hayırlı olsunnn bence kesin var koyulaşıyor 💕🐣
Zehra333 Nil-Beyza erken gebelik testi aldım 40 TL olanlardan predictor early 3 saat sıvı almadan yapacağım bekliyorum saat akşam 9-10 gibi yaparım