Alisa_ Ben de ilk aylarda ekşi, tuzlu şeyler istiyordum, tatli hiç cekmiyodu canim) Pasta hastasi biri olarak aylarca pasta gormek istemiyordu canim) Yuzumde sivilceler falan olustu) Kokuya karsi cok hassastim) her koku migdemi bulandiriyordu)
Betim busratunk5 hiç belirtim yoktu benim hala yok ☺️☺️Çok rahat bir hamilelik geçirdim 32. Hafta ortasındayım çok şükür ☺️Erkek olduğunu karnımın şeklinden anlıyordu herkes kesin erkek dedi ve ultrasonda çok hareketliydi her zaman durmuyordu hiç .. buna da dediler hareketliyse erkek diye😂ve alerjiğim tek şey karpuzdu ☺️☺️Aralık da 😋
Yakamoz__gul Ben tatlisiz yapamayan biri olak 5 ay hiç zevkle tatlı yemedim. Daha 3-4 haftadır canım tatlı istiyor. İlk zamanlar bolca ekşi ve tuzlu yedim, turşu yedim. Bana göre tek belirgin belirti ayaklarımın usumesiydi. Erkek bebekte ayak üşür diye duymuştum ama benim zaten hep üşür diye üstünde durmadım . 2corap 1 patik giyiyordum yetmiyordu. Yüzümün çok güzelleştigini söylediler. Bacaklarımda akneler çıktı ama yüzümdebisey yok. Sadece gobek killarim uzadı. Diğer yerler coku ince
Mekamu busratunk5 hiçbirşey aşermedim ama cildim inanılmaz değişmişti güzel anlamda. Hatta hamileliğim boyunca da öyle devam etti.
Oozzee oğluma hamileyim, ikisi de erkek yani. İkisinde de hiçbir şeye aşermedim-aşermiyorum. Mide bulantısı-kusma vs yaşamadım (1-2 hafta çok hafif yaşadım başlarda). Ekşi-tatlı kafam nasıl eserse öyle yiyorum. Sadece bi kaç arkadaşın da dediği gibi cildim çok güzelleşti. Kızım olsaydı onda nasıl olurdum bilmiyorum ama ikisi de erkek olunca “, iki hamileliğimde de arkadaşlarım “bi güzelleştin sen, bence bebeğin erkek” yorumunu yaptı.
Aysetk busratunk5 ellerim çok kurumuştu yeşil zeytin aserdim ruh halimde pek değişiklik olmadı tatlı falan da öyle çok asermedim ilk üç ay, normalde de tatlı sevmem pek ilk üç aydan sonra biraz normalden fazla porsiyon tatlıyı daha kolay yiyebildim sadece
merve_yazar96 busratunk5 Aşerme olayı olmadıda aşerme yanıltabilir canım ilk gebeligim oldugu için erken tekme atmasından oğlusumun olacagını anladım🤗 Doktor kıza benzetmişti kesin degildi sonra bir daha gittigimde erkek dediginde sasırmadım yani
minyonanne busratunk5 sinirliydim, acı yiyesim geliyordu hep. Ekşi tuzlu. Tatlı ağzıma süremedim 12. Hafta da düşükle doğum yaptım kürtaj oldum. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Brcnn busratunk5 hiçbir şeyden çok yemedim yada aşermedim ben hamile olduğumu öğrendiğim an erkek olacağını hissettim ilerleyen haftalarda da rüyamda gördüm 19.haftada da detaylı ultrasonda gördük herkes bana kızın olacak diyordu ben de içimden hayır oğlum olacak diyordum
Kalbim3 busratunk5 ekrek anneleri bende merak ediyorum hamile kaldıgınız ay adet sancısı çektinizmi buda bir belirtimi acaba 🙃