Mervis60 Kızlar salatanın içinde maydonoz yemek zararılimi zaten hamile kaldığımdan belli ilk yedim düşük olur diyorlar 13 haftaligmda korktum bi an
Deletedmom264 Mervis60 Herkes birşey diyor siz doktorunuza bakın 6 haftalıktan beri maydanoz da yiyorum ödem olmaması İçin maydanoz suyu da içiyorum, Allah istemeyince hiçbir şey olmaz olacaksa da 40 hafta boyunca yatsanız da olur
Psikolog-anne Mervis60 canım bir fıçı kadar Yemen gerek maydonoz un düşük yaptırması İcin, sağlıksız bebekler düşer, sağlıklı olan bir bebegi maydonoz ile düşüremezsin yani. Ben 36 haftadayım. sürekli tuketiyorum gebelik başından beri
Ebrdef Mervis60 benim doktor yasakladı maydonozu ama salatalarda dolmalarda falan oluyor yiyorum yani
Anneolmayahasret Deletedmom264 canm bence maydonaz suyu icme sonucta sökturucu ozelligi var dikkat et sen yinede
Vijdan Gecen sene haziranda düşük yapmıştım kasimda tekrar hamile kaldim dr yasaklamisti bana düşük riskine karşı önlem amaclı yemedim bitki çayıda sadece ıhlamur tükettim
Minigimm2020 Mervis60 yok canım beb 23 haftaligim 4 5 sefer yedim kiyamlinin icinde vs yedim araştırdım oyle derler ever ana bsey olmaz
M_N_R Mervis60Duwuk riskin yoksa hioc biweycik olmaz merak etme.Ben hergun yiyorum.Zaten doktorlarda bol.yewillik yemegi oneriyo🌸
AybarsMomy Mervis60 kilo kilo maydanoz yersen düşük tehlikesi olur canım. Kür şeklinde kullanmadığın sürece sıkıntı yok yiyebilirsin. Yani suyunu kaynatma içme. Salatada dolmada yediğinden bişeycik olmaz. ☺️
Deletedmom264 AybarsMomy Canım çok az maydanoz katıyorum içine ödem olmuyor bu sayede doktorum bişe demedi ama neden sorun mı olur 🤔
AybarsMomy Deletedmom264 hmm ben maydanozu kaynatıyorsun sandım o zaman sıkıntı olur. Sen suyun içine az bişey atmaktan sorun olmaz. Maydanozun sapınını maydanozu kaynatıp içmek iltihap vs. herşeyi söküyor Allah korusun bebeğide düşürüebilir kaynatıyorsun sandım.
Deletedmom264 AybarsMomy yok canım kaynatmıyorum, sabahları soğuk suyun içinde içiyorum, çok teşekkür ederim düşüncen için Allah miniklerimizi korusun bize Allah’ın emanetleri🙏
Zeynepli1234 Mervis60 o kadardan bir şey olmaz abartmadığınız sürece sıkıntı yok diyordu youtubede bi doktor
Anneolmayahasret Mervis60 asiriya kacmadigin surece yiyebilirsin canm ama asiriya kacmaa cunku maydanozun falan söktürücu ozelligi var dikkat et