Rabia95 FZehraColak sadece test yapmadan bi kaç gün önce aşırı derecede çişim geliyordu ve çok uyku bastırıyordu. Hamile olduğuma ihtimal vermemiştim çünkü iki ay önce düşük yaşamıştım. Düşükten sonra adet gecikmesi olarak düşünüyordum. Şimdi 20. haftadayız, nasip :) isteyen herkese nasip etsin Allah :)
Damlaaaaa35 Son adetim 15 nisandı 29 mayısda öğrendim canım bende pko var çünkü hep adetim geciktiği için aldırış etmemiştim :)
busra1708 Gizemnaz_ benim adetimden 7 gün feçtikten sonra öğrendim. Geç döllenmeden dolayı da beta 52 falan çıkmıştı hatta. Rabbim sizlere de nasip etsin İnşaAllah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Ygmrb busra1708 merhaba benımde beta 89 çıktı bugün ama doktorum geç döllenme olabilir demedi ya mol yada dış gebelik olabilir dedi çok korkuttu beni cuma tekrar gidicem
Nasi23 Ben adetime bir hafta kala erken gebelik testiyle ogrendim. Doktor gec dollenme dedi, ama ihtimal yoktu, cunku bi haft kal ogrenemezdim o zaman. Ikinci ultrasona baska doktora gittim. Gec dollenme faln yok dedi. Allh herkese nasip etsin inshAllah
Kader83 Mehtapakgl adet kaç gün gecikiyosa örnegin 2 hafta diyelim, 2 hafta geç yumurtlama mi olmuş oluyor
Nurdaaann Ya kızlar bilen bana da yardım etsin ne olur benim de bu ay adetime 4 gün kala lekelenmem oldu lekelenmenin 3 üncü günü kan verdim negatif çıktı sonra lekelenmem bitmedi ve toplam 6 gün sürdü hala adette olmadım sizce neden böyle olmuştur gebelik olabilir mi test yapmalı mıyım bilen yaşayan var mı
yildiztozu Nurdaaann Yaşadıklarınız sonucunda hamile miydiniz? Neler yaşadınız belirti olarak başka, paylaşırsanız sevinirim ☺️
kardelen214 Nurdaaann yeni gördüm bunu yazdgınızda hamile olmuşsunuz Allah sağlıklı hayrlı evlat nasip etsin yerleşme kanamanız nasıldı kahverengi mi pembe mikırmızı mı pıhtılı mıydı bir de belirtileriniz nelerdi
Nurdaaann yildiztozu merhaba evet 9 haftalık hamileyim 😊 O ay sadece 6 gün lekelenme yaşadım adet olmadım yani ve bi problem olduğunu düşünüyordum çünkü kan verdim negatif çıktı evde test yaptım negatif çıktı bunun iki hafta sonrasında adet olacakmışım gibi ağrım oldu kesin adet oldum diye düşündüm hep sonra içimden bir an test yapmak geçti idrar testi yaptım ve sonuç çift çizgi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️
Happykariner Mehtapakgl baya gec öğrenmişsiniz mayısta adet olmadınız o zaman haziran ayına kadar beklediniz mi
Mehtapakgl Happykariner Aynen kuzum mayısta olmadım 11 haziranda öğrendim. 4 hafta geç yumurtladım ben
zynb_ozkn Gizemnaz_ bn bir hafta geçince ancak öğrenebilmştim 🥰hatta buraya yazınca ilk siz yazmuştınız ❤️
Ebru2432 Mehtapakgl merhaba ben simdi 24unde olmam gerekiyordu bugun 4. Gun geçti bugun ucuz test aldim ama çıkmadı sizce degisir mi gec dollebme olabilir mis