NidaTrk93 Selam kızlar saat geç olduğu için hastNeyi arayıp soramıyorum ben medstara gidiyorum ama ücretler aklıma takıldı malum doğum yaklaşınca. Bilgisi olan var mı normal doğum ve sezeryan fiyatı ne kdr acaba?
Alparslansmom NidaTrk93 oraya gitme. Bi arkadasın eşi orada doğum yaparken vefat etti oradaki çalışanlar ise o kadına müdahale ederken kaplumbağa gibiydiler kadın ihmalden öldü
Atlasnanesi Cnm bende medstar a gidiyorum normal 2800 kusur dendi sezaryen 3100 kusur artı olarak 450 tl epidural ücreti dendi
NidaTrk93 Atlasnanesi ben şimdi aradım sordum ama epiduralsiz fiyatları verdi bana epiduralli fiyatlar için tekrar arıyacak. epiduralsız normal doğum:2.440₺ epiduralsiz yani genel anestezili sezeryan:2560₺ dediler.. diğer fiyatları alınca yazarım.. 1 temmuzda randevum var gidncede sorucam ztn ayrıntılı.
NidaTrk93 Atlasnanesi aldım fiyatları sizede bildiriyim. Normal doğum:2.850 Epiduralli normal doğum:3.450 Sezeryan:3.150 Epiduralli sezeryan:3.750 (yani epidural fiyatı 600₺ spinal fiyatı 425₺ ) medstar yıldız murat bulut
NidaTrk93 Atlasnanesi medstar topçular yıldıza göre daha uygun fiyatlı ben fiyat sorarken doktoru sormadım ztn genel fiyatı sordum hangi doktorda demedileri
Hsynry NidaTrk93 Yıldız medstar bilmiyorum cabm ama topçular şuan 3350 zamlanablir daha temmuz ayı fiyatlarını koymadık dediler
Hsynry Elaaaaaa canım nirmal sezeryan 3350 tipcularda bnde oraya gidyrm ama bu fiyat degiseblirmis yakın zamnda zamlanablir dediler
Balyanakmom Elaaaaaa canım bende medstar topçulara gidiyorum oyak senin üzerine mi eşinin üzerine olması yetti mi yani ben eşimin var dedim sizinde olması gerekiyor dedi de
NidaTrk93 Alparslansmom şakamısınız siz ya laflarınızı düşünerek konuşun ne saçmalıyprsunuz doğumuna sayılı günler kalan hamile hadına bu söylenir mi bi bitmediniz yeter🤬😡
Elaaaaaa Hsynry oooo ne kadar yüksek ya ben normal doğum yapacam da Allah izin verirse acaba normal ne kadar
Balyanakmom Elaaaaaa sen ne dedin canım gidince yani bikaç kez dedim olmadı kesin var mı sizin dediler filan anlamadım yani ne yapmam gerekiyor doğumda da indirim olur yani oyaklı olunca
Hsynry Elaaaaaa normal sezeryan aynı canım fiyatı hatta temmuz fiyatı daha belirlenmedi dedi yükselebilir